Kāpēc daudzas saimnieces slēpj naudu zem galdauta: šis ieradums var noderēt arī jums

Izvēlieties galdautus gaišās un spilgtās krāsās, lai uzlabotu garastāvokli un radītu prieka pilnu atmosfēru mājās. Tumšas krāsas, piemēram, melna, pelēka un brūna, var piesaistīt negatīvu enerģiju un veicināt nomāktu noskaņojumu, tāpēc no tām labāk izvairīties.

 

Galdauti ar rakstiem, kas attēlo bagātības un pārpilnības simbolus, piemēram, ziedus, augļus, zvaigznes, monētas vai zivis, var palīdzēt piesaistīt labklājību jūsu mājoklī. No otras puses, izvairieties no rakstiem ar asiem leņķiem, līnijām vai krustiem, jo tie var negatīvi ietekmēt finanšu plūsmu un atbaidīt labvēlīgu enerģiju.

 

Kā glabāt naudu zem galdauta

Ja vēlaties piesaistīt naudu savā mājoklī, varat glabāt to zem galdauta uz galda, sekojot šādiem ieteikumiem:

Novietojiet galdautu uz galda tā, lai tā malas karājas pāri galda malām.

Izvietojiet dažādu nominālvērtību monētas un papīra banknotes zem galdauta galda vidū, vienmērīgi izklājot tās pa galda virsmu. Tas nodrošinās, ka visi naudas līdzekļi būs viegli pieejami un redzami, neskatoties uz galda virsmas pārklājumu.

Apsieniet sarkanu lentīti ap galdu virs galdauta, jo sarkanā krāsa simbolizē aktivitāti, kaisli un dzīvotspēju.

Rezultāts

Laika gaitā jūs varat pamanīt vairāk naudas un veiksmes savā mājoklī, un jūs jutīsieties pārliecinātāks un laimīgāks. Jūsu galdauts kļūs par jūsu uzticamu palīgu un aizbildni.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment