Kāpēc dažiem cilvēkiem garšo kāposti un daži tos nevar ciest? Un ko darīt lietas labā! Posted on 19/04/2016 by MārtinsRelated Post“Apkārt džinkst vesels bars odu, bet uz manis neviena kodiena”: Vectēvs atklājis slepenus veidus, kā izglābties no odiemTikai divas galvenās sastāvdaļas! Tad, kad omīte gatavo šo zupu: to ēd visi un vēl paprasa papildus porcijasVeiksmes procents ir ļoti, ļoti augsts! 3 Zvaigžņu zīmes, kam aprīļa beigās noteikti jānopērk loterijas biļetesGaršīga un vienkārša kāpostu uzkoda 10 minūtēs: gan kā neatkarīgs ēdiens, gan kā piedeva, gan kā salāti.Marinēju cūkgaļu, izmantojot šo recepti… Tik garšīgus šašlikus sen nebiju ēdis! Vai esi pamanījis, ka ir cilvēki, kuri kāpostus varētu grauzt diendienā, bet dažiem šī garša liekas atbaidoša? Tam patiesībā ir visai loģisks izskaidrojums.Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!Tālāk1 no 2 Iesaki šo rakstu citiem!