Kāpēc es saldēju svaigus citronus. Nosaukšu uzreiz trīs svarīgus iemeslus!

Citronus pērku kilogramos un uzreiz tos sasaldēju. Pastāstīšu, kāpēc.

Nevienam nav noslēpums, ka citroni ir vitamīnu un veselīgo vielu krātuve, īpaši tagad ziemas karstumā ikviena cilvēka organismam vienkārši nepieciešama vitamīnu porcija, galvenais no tiem ir C vitamīns.

Pirmais iemesls

Svaigi citroni, tāpat kā citi dārzeņi un augļi, netiek uzglabāti pārāk ilgi – tie ātri bojājas.

Taču regulāri pirkt citronus nav ekonomiski, ar katru dienu viss kļūst dārgāks.

Un tas ir pirmais iemesls, kāpēc es sasaldēju citronus. Jūs varat uzglabāt citronus saldētus tik ilgi, cik vēlaties.

Lai sasaldētu citronus, es tos rūpīgi nomazgāju, sagriežu šķēlēs un novietoju uz līdzenas virsmas; es izmantoju nelielu cepešpannu, kas pārklāta ar cepamo papīru.

Un ielieku saldētavā uz vairākām stundām.

Lasi vēl: Testa precizitāte 97% – kā tevi raksturo tava zoda forma

Otrais iemesls

Daudzi pat nenojauš, ka ar šoka (ātro) sasaldēšanu citronos noderīgo vielu – vitamīnu un mikroelementu – daudzums trīskāršojas.

Tāpēc saldēti citroni ir trīs reizes veselīgāki par svaigiem.

Trešais iemesls

Ja vēlas, var izmantot saldētus citronus. Pievienojiet ēdieniem un dzērieniem.

Visbiežāk mēs dzeram tēju ar sasaldētu citronu. Karsta tēja  kļūst garšīga un patīkama, ar skābumu.

Lasi vēl: Vairs nemokos ar aizsērējumiem – pateikšu priekšā kā no tā ātri tikt vaļā ar pudeles palīdzību. Apbrīnojama pazīstama santehniķa metode

Šādas tējas ar sasaldētu citrona šķēli priekšrocības ir nenoliedzamas, un bauda ir svētlaimes virsotne.

Leave a Comment