Kāpēc gudras saimnieces neatstāj uz nakti nemazgātus traukus

Kā mājas gariņš pateiksies mājiniekiem par tīrību

Ja pret mājas gariņu izturēsieties labi, rūpīgi izturēsieties pret traukiem un lietām, tad mājas gariņš noteikti atrisinās visas sadzīves problēmas.

Bet tajā pašā laikā jums būs jāievēro tautas ticējumi. Tad varēs nomierināt šo neredzamo nama saimnieku. Piemēram, telpām jābūt tīrām.

Visas lietas jānoliek savās vietās. Bet netīras drēbes nav jāvāc vienkopus un labāk tās izmazgāt laicīgi. Un arī neviens netīrs trauks izlietnē nedrīkst palikt līdz rītam.


Viss asais ir jānoslēpj pēc iespējas tālāk. Mēs runājam par šķērēm, cirvjiem, nažiem. Galu galā mājas gariņš no šiem priekšmetiem baidās.

 

Tāpēc labāk viņu nebiedēt, lai viņš nesāktu atriebties. Spriežot pēc baumām, dažas ģimenes izjūk tāpēc, ka tās zaudē mājas saimnieka un pavarda turētāja labvēlību. Un mājas gariņam nepatīk arī nekārtīgi cilvēki, kas apprecas.

Iepriekš daudzi domāja, ka mājas gariņam nepatīk tieši nevīžīgas sieviešu kārtas pārstāves. Pagāja tikai laiks un viņi atklāja, ka mājas gariņam ir vienalga, kas uzkopj māju. Absolūti nekādas atšķirības.

Lasīt vēl –Dārza man nav, bet visi apskauž manu gurķu ražu: noslēpums, kā iegūt bagātīgu ražu uz balkona


Nekādu netīru trauku

Ja līdz rītam atstājat izlietnē kaut nedaudz netīru trauku, mājas gariņš var sadusmoties. Viņš ielaiž mājā daudz negatīvas enerģijas.

Un tas noteikti atspoguļosies mazu bērnu ar trauslu auru un viņu vecāku veselībā. Par nekādu labklājību, laimi un mieru nevar būt ne runas.

Protams, par pāris krūzēm un karotēm izlietnē nav vērts uztraukties. Bet, ja tas kļūst par regulāru ieradumu, tad nepatikšanas ir neizbēgamas.

Nav iespējams neklausīties mūsu veco vecmāmiņu padomos, kuras ieteica vakarā visu nomazgāt. Pat ja bija svinības, un ir vesels trauku kalns, tad tas ir jānomazgā un virtuvē jāieved ideāla kārtība.


Padomājiet, ja jūsu ģimenē ir slikta situācija, strīdi, tad varbūt, lai atrisinātu problēmu, pietiek ar trauku nomazgāšanu vakaros.

 

Tas ir pārbaudīts. Parūpējieties par ērtu dzīvošanu saviem mājas gariņiem. Tad viņi kļūs laimīgi, un jūs pamanīsit pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment