Kāpēc ievietot gurķi puķu podā, bet kafijas biezumus drēbju skapī: 4 triki saimniecēm, kā lieliski izmantot svaigus gurķus un kafiju

Mājsaimniecības darbi aizņem tik daudz laika, ka reizēm gribas no visa atteikties un paņemt atvaļinājumu no mājas darbiem.

Diemžēl ēdiens pats no sevis neizgatavosies, drēbes pats no sevis neizmazgāsies un dzīvoklis pats no sevis nesakārtosies. Taču, ja jūs centīsieties, jūs varat vienkāršot mājsaimniecības rūpes, lai tās neatņemtu visus spēkus.

Sasaldējiet kafiju

Vasarā aukstie dzērieni kļūst īpaši populāri. Tie labi uzmundrina, remdē slāpes un piepilda ar enerģiju. Limonādes, sulas, morss – izvēle ir ļoti plaša. Taču, ja arī karstā laikā paliekat uzticīgs kafijai, tad ledus kafija ir ideāls risinājums. Mēs dalāmies noslēpumā, kā to ātri pagatavot.

Uzvāriet stipru kafiju, atdzesējiet to, ielejiet ledus formās un nosūtiet uz saldētavu. No rīta jums atliks tikai pievienot dažus kubiņus tasītei ar svaigi pagatavotu dzērienu, ielejiet nedaudz piena un izbaudiet lielisko garšu. Šis triks palīdzēs jums atrisināt uzreiz divas problēmas: pirmkārt, jūs varēsiet pāris minūtēs pagatavot gardu kafiju ar asu, un, otrkārt, jūs paātrināsiet sava uzmundrinošā dzēriena atdzesēšanu, nezaudējot tā stiprumu.

Ielieciet kafijas biezumus skapī

Ja esat sācis pamanīt, ka jūsu gultasveļa “smaržo” pēc pelējuma un mitruma, kad izņemat to no skapja, pamēģiniet pagatavot atjautīgu smaržu absorbētāju. Lai to izdarītu, izžāvē kafijas biezumus, ietin tos marlē, ieber kokvilnas maisiņā un sasien to. Pēc tam ielieciet maisiņu starp veļu un pēc dažām dienām novērtējiet rezultātu. Kafijas biezumi lieliski absorbēs mitrumu un smakas, kas periodiski parādās drēbju skapī, tāpēc gultasveļa vienmēr būs tīra un svaiga. Videi draudzīgs un ļoti ērts veids, kā cīnīties ar nevēlamām smakām.

Lasi vēl: Pievienojiet rīsiem tēju un citronu sulu: kulinārijas eksperti ir pārsteiguši ar variāciju par populāro graudaugu gatavošanu

Noslaukiet spoguļus ar gurķi

Vai jums patīk iet karstā dušā vai vannā? Tad jūs, iespējams, pastāvīgi saskaraties ar aizsvīdušu spoguli. Tūlīt pēc ūdens procedūrām to noslaucīt ir slinkums, un tad virsma pārklājas ar neglītu aplikumu. Par laimi, mums ir problēmas risinājums.

Paņemiet gurķi, sagrieziet to divās daļās un pirms došanās dušā noslaukiet spoguli ar pusi dārzeņa. Gurķa sula uz virsmas izveidos plānu aizsargplēvi, kas novērsīs tvaiku nosēšanos. Rezultātā jūs iznāksiet no dušas un varēsiet uzreiz veikt kosmētiskas procedūras, negaidot, kamēr spogulis nožūs.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Ielieciet gurķi puķu podā

Lūk, vēl viena interesanta viltībiņa, kas saistīta ar dārzeņiem. Ja jums patīk audzēt istabas augus un rūpīgi uzraudzīt to stāvokli, pārbaudiet, vai tiem labi klājas, izmantojot gurķi. Sagrieziet to vairākos gabaliņos un ievietojiet podos ar ziediem. Ja augsnē ir parazīti, pēc dažām stundām tie aizskries pie sulīgā gurķa. Šādu pārbaudi ieteicams veikt reizi divos vai trīs mēnešos. Galvenais – neaizmirstiet izņemt dārzeni no podiņa pēc tam, kad ir pagājis laiks, lai tas tur nesaskābst.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment