Kāpēc ikvienai māmiņai būtu jāņem piemērs no Keitas Vinsletas

Keitu Vinsletu zina visi, izņemot tos, kuriem mājās nekad nav bijis televizora – aktrises karjera sākās jau jaunībā, kad viņa piedalījās tādās kulta filmās kā “Titāniks” un “Pārmaiņu ceļš”, un šie darbi jau sen kļuvuši par klasiku.

Dzīvē Keita ir pārliecināta par sevi sieviete, kas veiksmīgi audzina meitu. Šajā stāstā pievērsīsimies viņas ģimenes vērtībām, kas noteikti ir iedvesmojošas.

Par Keitu Vinsletu un viņas audzināšanas principiem

Draudzība ir dāvana, kura jāsargā.

Keita Vinsleta ne velti cenšas mācīt savai meitai novērtēt draudzību, jo pati uzskatāmi rāda, cik tā ir nozīmīga viņas dzīvē.

Viņas labākais draugs ir neviens cits kā Leonardo Di Kaprio, ar kuru viņa sadraudzējās jau 1997. gadā, filmējoties “Titānikā”, un viņi ir uzturējuši draudzību arī līdz pat šodienai.

Aktrise pati savas attiecības ar Leonardo Di Kaprio uzskata par ģimeniskām. Kā viņa reiz dalījās intervijā: “Es patiesi esmu pateicīga par šo draudzību! Mūsu attiecības ir vairāk kā ģimenes saikne, kas Holivudā ir retums. Man ir milzīgs prieks, ka man ir tik īpašs draugs.”

Keitas Vinsletas dzīvē uzticība ir bijusi svarīgāka par slavu, un Leonardo Di Kaprio nav vienīgais cilvēks, kuram viņa to ir veltījusi. Piemēram, “Titānika” pirmizrādes vietā, kur viņu būtu sagaidījuši stāvovācijas un puķu jūra, Keita devās uz sava drauga Stīvena Tredra bērēm.

Kamēr filma, kas viņu izslavēja, tika izrādīta kinoteātros, viņa izvēlējās sērot kopā ar drauga ģimeni. Tikai pēc sēru laika Keita filmu noskatījās mājās.

Viņa vienmēr bijusi pieticīga

Par Keitas Vinsletas pieticību klīst dažādas leģendas, jo viņa nāk no ģimenes, kurā pārticība bija reta parādība. Vecāki bija aktieri, kas dzīvoja no vienas lomas līdz nākamajai, un, kā Keita pati atceras: “Mums mājās nebija pat videomagnetofona, līdz man palika 12 gadi.

Ēdināšanu mums nodrošināja labdarības organizācija.” Pusaudžu gados viņa sāka piestrādāt lielveikalā, un drīz vien viņas karjera sāka augt. Taču pat kļūstot par slavenu aktrisi, Keita saglabāja savu pieticību un vienmēr apzinājās naudas vērtību, nepieļaujot izšķērdību.

Keita Vinsleta māca savai meitai mīlēt un cienīt sevi, tāpat kā viņa pati to ir iemācījusies. Vinsletai bieži ir teikts, ka viņai vajadzētu novājēt, taču viņa jau sen ir iemācījusies neļauties šādai kritikai.

Keita ir pārliecināta, ka viņas ķermenis ir lielisks tieši tāds, kāds tas ir, un šo pārliecību viņa nodod arī savai meitai.

Katru dienu zvaigžņu mamma Keita kopā ar savu mazulīti Miu veic pašvērtējuma vingrinājumus, lai stiprinātu viņas meitas pašapziņu. Viņas stāv lielā spoguļa priekšā un atkārto: “Mums ir tik ļoti paveicies, ka esam tādas, kādas esam. Mums ir paveicies, ka mums ir ķermeņa forma un esam figūrīgas.”

Viņa neaizmirst par lielās bērnības mācību

Keita Vinsleta, augot smagos apstākļos, bieži saskārās ar atbalsta trūkumu. Viņas māte nekad nebija īsta draudzene, un aktiermākslas pasniedzējs regulāri kritizēja viņas izskatu, savukārt vienaudži bieži izsmēja viņas kājas.

“Kad es augu, es nedzirdēju nevienu atzinīgu vārdu par sievietes ķermeni, lai kāds tas arī nebūtu bijis,” – atceras aktrise. Tāpēc viņa apņēmusies dot savai meitai to, ko pati ir ilgojusies saņemt.

Viņa neizliek savu personīgo dzīvi vispārējai apskatei

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment