Kāpēc ikvienai māmiņai būtu jāņem piemērs no Keitas Vinsletas

 

Keitai Vinsletai nepatīk preses uzmanība, un viņa stingri cenšas pasargāt savu ģimeni no uzmācīgas žurnālistu uzmanības. Lai gan tas bija izaicinoši, tagad viņa var baudīt privātumu, jo neviens vairs neuzmācas ar jautājumiem un fotogrāfijām par viņas personīgo dzīvi.

Turklāt Keita sargā ne tikai savu konfidencialitāti, bet arī savus bijušos partnerus, nodrošinot viņu privātās dzīves aizsardzību.

Par Keitu Vinsletu un viņas nevainojamo gaumi

Keita Vinsleta var lepoties ar izcilu figūru un sievišķīgām formām, ko viņa prasmīgi izceļ, vienlaikus cenšoties slēpt savus nelielos trūkumus.

 

Viņas izvēlētie tērpi uz sarkanā paklāja ir kļuvuši par stila etalonu, un slavenākie dizaineri uzskata par lielu pagodinājumu, ja “Titānika” zvaigzne izvēlas nēsāt viņu radītās kleitas.

Mājās Keita nav kinozvaigzne

Kādā intervijā aktrise atklāja, ka viņai ir neērti, ja viņu dēvē par kinozvaigzni, jo viņa vienkārši nejūtas īpaša un dzīvo kā parasta sieviete. Keitas ikdienas dzīve ir ļoti tālu no slavenību dzīves stereotipiem; viņa ceļas jau sešos no rīta, rūpīgi gatavo brokastis saviem bērniem un ved viņus uz skolu.

Keita Vinsleta izveidojusi fondu palīdzībai bērniem ar autismu.

Aktrise ir dibinājusi labdarības fondu Golden Hat, kura mērķis ir vākt līdzekļus, lai sniegtu palīdzību bērniem. Fondam ir īpašs mērķis – uzcelt mūsdienīgu mājokli mazuļiem, un Keita ne tikai palīdz finansiāli, bet arī aktīvi piedalās sabiedrības izglītošanā par šo svarīgo jautājumu.

Keita Vinsleta ir piemērs, kas ir atdarināšanas vērts. Neraugoties uz savu slavu, viņa ir vienkārša, godīga un strādīga. To pašu viņa māca savai meitai. Vai tu atzīsti aktrises audzināšanas principus? Pastāsti par to komentāros.

Leave a Comment