Kāpēc itālietes pie ieejas durvīm atstāj pudeli ar ūdeni

Pie itāļu mājām var redzēt daudz pudeļu ar ūdeni. Daudzi tūristi uzskata, ka Tās domātas augu laistīšanai, taču patiesībā tās izmanto kaķu aizbaidīšanai. Itāļi uzskata, ka kaķi baidās no sava atspulga ūdenī un bēg projām.

Visiem ir zināmas tādas pazīstamākās pilsētas kā Roma un Milāna.

Bet šeit ir neliels oriģinālāku vietu saraksts, kas labāk atspoguļos īsto itāļu kultūru, tās tradīcijas un ieradumus.

 

1. Paduja

Neliela pilsēta, kas kādreiz bija svarīgs politiskais centrs. Šeit var atrast pieņemamas cenas viesnīcās un restorānos.

2. Kjodža

Šī ir kā miniatūra Venēcija – burvīga salu pilsētiņa, kuru iespējams pilnībā izpētīt vienas dienas laikā, baudot tās šarmu un atmosfēru.

 

3. Leriči

Šī pilsēta ir ideāla vieta aktīvās atpūtas entuziastiem, jo tās ainavas izskatās lieliski gan ziemā, gan vasarā, piedāvājot dažādas aktivitātes visu gadu.

 

4. Ezolo

Ideālā vieta romantiskam ceļojumam – vietas ar komfortablām pludmalēm un eiropeiskiem standartiem ik uz soļa. Šeit varēsiet izbaudīt mierīgu atmosfēru un skaistus skatus.

5. Senegallija

Šī pilsēta, kas nav īpaši zināma mūsu tūristiem, tomēr ir īsta Adrijas jūras piekrastes pērle, un tās skatu laukumiņš Rotonda Mare ir patiešām vērtīgs apskates objekts.

Mēs patiešām ceram, ka mūsu stāsts par Itāliju un tās brīnišķīgajām pilsētām iedvesmos tevi pavadīt neaizmirstamu atvaļinājumu šajā burvīgajā valstī, iespējams, pat kādreiz pārcelties uz šo īsto paradīzi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment