Kāpēc jaunam apģērbam jāpieliek klāt slapjš pirksts un tas jātīra ar mitrajām salvetēm: 5 veidi, kā pārbaudīt apģērba kvalitāti

Apģērba kvalitāte ir viens no būtiskākajiem jebkura dzīvesveida aspektiem, neatkarīgi no tā, vai tas ir darbs, ikdiena vai īpaši gadījumi. Tomēr ne vienmēr ir viegli zināt, cik laba patiesībā ir apģērba kvalitāte.

Reiēm mēs iegādājamies ārēji skaistu kleitu vai blūzi, bet pēc pāris mazgāšanās reizēm tā izbalē, saveļas vai vispār izšķīst pa vīlēm. Tas rada tikai vilšanos un neapmierinātību, jo nereti par lietām ir izlietota pieklājīga summa.

Mūsu šodienas rakstā piedāvājam piecus vienkāršus veidus, kā pārbaudīt sava apģērba kvalitāti un būt pārliecinātam par savu izskatu. Izmantojot šos piecus vienkāršos trikus, jūs daudz drošāk varēsiet iegādāties apģērbu, nebaidoties par to, ka pēc mēneša vai diviem tas vairs nebūs lietojams.

Kvalitatīva krekla izvēles noteikumi

Novērtējot sava tērpa kvalitāti, ir svarīgi pievērst uzmanību apkakles stāvoklim. Pārbaudiet, vai tajā nav tapu, jo to klātbūtne norāda uz krekla izturību. Tās nodrošina apkakles stingrību un palīdz noturēt tās formu. Pārbaudiet apkakli, lai pārliecinātos, ka visas tapas ir savās vietās un nav redzamu bojājumu vai deformāciju.

Pārliecinieties arī, vai tapas ir drošas un nav atlīmējušās, vai arī tās nav ielocījušās. Ja apkaklīte ir zaudējusi savu formu, tas pilnībā sabojā koptēlu un rada arī nevīžīgu iespaidu par apģērba nēsētāju. Tāpēc, ja konstatējat jebkādas problēmas ar apkakli, ieteicams sazināties ar profesionāli vai nomainīt kreklu, lai saglabātu apģērba augsto kvalitāti.

Lasi vēl: Vārpatas vairs neaugs: jums ir nepieciešama 1 glāze etiķa

Kāpēc nepieciešams apģērbu pārbaudīt gaismā

Viens no vienkāršiem un efektīviem veidiem, kā pārbaudīt apģērba kvalitāti, ir pārbaudīt apģērbu gaismā. Lai to izdarītu, turiet audumu pret gaismas avotu un skatieties caur to. Ja materiāls ir blīvs un necaurspīdīgs, tas norāda uz augstu kvalitāti un labu auduma blīvumu. Ja gaismā redzamas spraugas vai materiāls izskatās plāns, tas var liecināt par nepietiekamu blīvumu un, iespējams, strauju formas un krāsas zudumu pēc mazgāšanas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Ir svarīgi pievērst uzmanību arī materiāla krāsojuma vienmērīgumam. Ja redzami atsevišķi apgabali, kuros krāsojums atšķiras, tas var liecināt par nekvalitatīvu auduma krāsošanu, kas var izraisīt apģērba izbalēšanu un deformāciju.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment