Kāpēc jums vajadzētu sākt saldēt maizi

 

Maizes saldēšana un lietošanas nianses

Vispirms pārliecinieties, ka jūsu maize ir pilnībā atdzisusi, ja tā ir svaigi cepta (ja nu jūs to esat cepusi pati). Pēc tam uzmanīgi ielieciet to saldēšanas maisiņā, izspiežot no tā pēc iespējas vairāk gaisa, un novietojiet saldētavā vismaz uz 24 stundām.

Un šeit daudz cilvēku pieļauj kļūdu, uzskatot, ka pirms lietošanas maize ir vienkārši jāizkausē. Bet tā nav! Ir īpaša metode, kas padara saldēto maizi vēl veselīgāku. Vai vēlaties uzzināt, kas tā ir? Tas ir grauzdēšana!

Kad jūs grauzdējat saldētu maizi tieši no saldētavas, jūs ne tikai to uzsildāt, bet patiesībā padarāt to vēl veselīgāku. Grauzdēšana pievieno vēl vienu pārveidošanās slāni cukura molekulām, par kurām mēs runājām iepriekš. Šis process padara tās izturīgākas, kas savukārt samazina to ietekmi uz cukura līmeni. Tas ir kā parastu maizi pārvērst par super-maizi!

Atceros, kad es pirmo reizi uzzināju par šo triku, es biju skeptiska, tāpat kā daudzi no jums.

Kā kaut kas tik vienkāršs var būt tik svarīgs? Bet pēc tam, kad es pats to izmēģināju un dalījos ar draugiem, es redzēju rezultātus. Cilvēki ziņo, ka viņi jūtas dzīvotspējīgāki, viņu gremošana uzlabojas, un daži pat pamanījuši, ka viņu apģērbs kļūst mazliet brīvāks!

Daži no jums var domāt: “Vai mans maizes garšas mainīsies pēc saldēšanas?” Patiesībā, pareizi pagatavota saldēta un grauzdēta maize var būt pat garšīgāka par svaigi ceptu. Saldēšanas process palīdz saglabāt aromātu, un grauzdēšana piešķir tam brīnišķīgu kraukšķīgu tekstūru, kuru daudzi cilvēki dod priekšroku.

Lasi vēl: Kāpēc man vienmēr uz palodzes stāv maiss ar ūdeni? Uzticams veids, kā aizmirst par kaitinošu problēmu

Secinājums

Interesanti, ka arvien vairāk un vairāk eksperti iesaka šo vienkāršo paņēmienu.

Vispatīkamākais šajā trīkā ir tas, cik viegli to iekļaut savā ikdienā. Vienkārši izņemiet šķēli, kad jums to vajag, novietojiet to tieši tosterī vai uz pannas, kas apsmidzināta ar olīveļļu, un pēc dažām minūtēm jums būs garšīgs un veselīgs tosts, gatavs lietošanai. Nav nepieciešams nekāds īpašs aprīkojums vai sarežģīti procesi.