Kāpēc mana rīve ir asa un tai nekas nelīp? Parādu vienkāršas viltības, kā to panākt

Rīve virtuvē ieņem tikpat svarīgu vietu. Tiklīdz sākat gatavot, tas sāk darboties. Tas ir par spīti tam, ka skapī ir visādi blenderi, smalcinātāji un virtuves kombaini. Ir arī lielā rīve ar dažādiem stiprinājumiem.

Bet visbiežāk viss šis tehnoloģiju brīnums paliek savā vietā, izmantojot vienkāršu rokas rīve. Visi jau sen ir sapratuši, ka šo bloku mazgāšana prasa ilgu laiku, tad tās ir jāizžāvē, jāsaliek un jāieliek kastē, un šī kaste ne vienmēr aizveras ar pirmo reizi, vienmēr kaut kas neder . Turklāt tiek iztērēts daudz ūdens.

Nav nepieciešams taupīt uz rīvēm, labāk ir iegādāties labas kvalitātes.

Visbiežāk salātiem burkānu rīvēšanai vai dārzeņu griešanai ir nepieciešama sānu daļa ar lieliem asaras formas caurumiem.

Un puse ar maziem asiem caurumiem ir satraucoša; Bet nesen uzzināju, ka šī daļa ir ērta zivju tīrīšanai. Es to izmēģināju, patiešām ir labas. Šīs tīrīšanas lielā priekšrocība ir tā, ka svari nelido dažādos virzienos. Mums vēl jāpamēģina dažas lielākas zivis.

Zivīm jāiegādājas atsevišķa rīve no Fix Price.

Svaigu pētersīļu naža vietā var izmantot lielus caurumus. Šajā gadījumā nekas nav jāgriež. Pētersīļu zariņus vajag iedurt caurumā un izvilkt, lapas atdala no kāta. Varat to apkaisīt ar salātiem un pievienot zupām.

Ir zināma problēma, kad jārīvē siers, bet tā pielīp. Īpaši grūti tikt galā ar mīksto sieru un kausētajiem sieriem. Lai no tā izvairītos, rīvi no abām pusēm apsmērēju ar augu eļļu, bet čipsi nelīp kopā. Rīves lietošanas lauks paliek praktiski tīrs.

Es daru to pašu, kad berzēju vārītus kartupeļus, burkānus un bietes.

Lasi vēl: Finanšu vai naudas horoskops 2024. gada jūnijam visām zodiaka zīmēm

Pēc tam rīvi ir daudz vieglāk nomazgāt.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment