Kāpēc māņticīgi cilvēki, kuri ir bagāti, novieto monētas uz palodzes

Ir daudz ticējumu, kas saistīti ar naudu, un tikai daži cilvēki domā, ka pat bagātie tiem pievērš uzmanību. Lai sasniegtu finansiālu labklājību, tikai darbs vien nav pietiekams.

Klausieties tautas ticējumos, veiciet maģiskos rituālus, un jūs redzēsiet, kā jūsu finansiālā enerģija sāk strādāt.

Bagātības piesaistīšana

 

Maģiskie rituāli var piešķirt veiksmi un atvērt jaunas iespējas, bet, lai maģija darbotos, jums ir jābūt pareizi noskaņotam domās un emocijās.

Ezotēriķi apgalvo, ka, ja jūs nepārtraukti domājat par naudas trūkumu, jūs riskējat piedzīvot neveiksmi.

Veicot rituālus, saglabājiet pozitīvu domāšanu un rīkojieties aktīvi.

Naudas koks

Krāsula jeb naudas koks ir kā magnēts, kas pievelk bagātības enerģiju. Lai piesaistītu veiksmi un uzplaukumu, stādot šo augu, iemetiet trīs monētas puķupodā.

Pasakot vārdus: “Kā monētas, paliekot zem zemes, nodod kociņam bagātības enerģiju, tā arī manā mājā nauda vairojas un nekad nebeidzas.”

Lai uzlabotu naudas plūsmu, paņemiet vienu centu no katras nopelnītās summas un novietojiet to pie naudaskoka stumbra vai uz šķīvīša zem tā. Kad saņemat jaunus ienākumus, nomainiet šo monētu.

Droša vieta

Logi un durvis ir naudas enerģijas ieplūdes punkti mājā. Lai nodrošinātu, ka nauda nepazūd, novietojiet dažas dzeltenās monētas uz palodzes un zem ieejas paklājiņa.

Lai izvairītos no naudas “apēšanas”, nenovietojiet to uz pusdienu galda. Tāpat, izvairieties no naudas atstāšanas uz gultas, jo tas var radīt ves**ības problēmas, no kurām nāksies tikt vaļā par naudu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment