Kāpēc māņticīgi cilvēki, kuri ir bagāti, novieto monētas uz palodzes

Spogulis

Spoguļi spēj uzkrāt un pastiprināt to priekšmetu enerģiju, kas tiem ir redzams. Lai veicinātu ienākumus, nakti atstājiet pie spoguļa atvērtu maku ar banknotēm un izkaisiet dažas monētas. Izmantojiet šo naudu pēc iespējas ātrāk, lai piesaistītu finansiālu veiksmi.

Pilnmēness

Rituāliem, kas tiek veikti pilnmēnesī, piemīt īpaša spēka enerģija, kas var pastiprināt to ietekmi un rezultātus.

Lai pievilinātu finanses, pilnmēness naktī paņemiet drēbes, kuras visbiežāk valkājat, ielieciet vienā kabatā trīs monētas un otrā kabatā novietojiet magnētu. Tad iededziet sveci un ļaujiet tai pilnībā izdegt, lai aktivizētu rituālu enerģiju.

Pilnmēness naktī var novārdot bagātības talismanu, ņemot monētu, pieliekot to pie lūpām un izsakot šos vārdus: “Tā kā šonakt pilnmēness aust, tā arī šī monēta lai pievelk savus ‘ciltsbrāļus’. Nauda nāks, un tā nebeigsies, ātri bagāts tikšu es. Lai piepildās, kas teikts!” Novārdotā monēta jāglabā makā trīs mēnešus un to nedrīkst iztērēt vai nodot citiem.

Viens no visefektīvākajiem rituāliem tiek uzskatīts “Naudas lietus”. Lai to izpildītu, paņemiet 50 monētas ar dažādiem nomināliem, vārīt tās dažas minūtes, lai atbrīvotos no netīrumiem un svešas enerģijas.

Pilnmēness naktī, aplejiet sevi ar šo monētu lietu, lai aktivizētu finanšu plūsmu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment