Kāpēc Meganas Mārklas kāzu kleita bija tik vienkārša, citi saka, pat prasta? Tam nav nekāda sakara ar gaumi!

Pēc tam kā Megana Mārkla izkāpa no auto un visi ieraudzīja viņas kāzu kleitu, lielākā daļa cilvēku jutās gana sašutuši – kāpēc gan topošajai hercogienei ir tik vienkārša kleita, citi saka, pat prasta kleita, kas neizceļ viņas figūru? Izrādās, ka tam nav nekāda sakara ar gaumi. 

Iekšējie avoti ziņo, ka Meganas kāzu kleitas izvēlē lielāko lomu nospēlēja sabiedrības aizspriedumi par viņu. Ņemot vērā, ka Megana pirms kāzām bija Holivudas aktrise, liela daļa sabiedrības sagaidīja, ka viņas kāzu kleita būs ar meģīnēm, pērlēm, rišām, spīdumiem, izteiktu dekoltē zonu, utt., savukārt Megana ar savu kāzu kleitu esot vēlējusies parādīt, ka Holivudas dzīve ir palikusi pagātnē.

Tāpat, ir eksperti, kas velk paralēles starp citas valsts karaliskajām kāzām. 18 gadus atpakaļ, visa pasaule kļuva par lieciniekiem prinča Maksimiliāna kāzām, kur viņš apprecēja melnādainu sievieti (Anželu Braunu). Arī Anželas kleita bija ļoti vienkārša. Šie eksperti uzskata, ka Megana šādi vēlējās zināmā mērā parādīt savu vienotību ar šo sievieti.

Lasi vēl: Lūk, kāpēc Meganai Mārklai jātaisa reveranss Keitas Midltones priekšā

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment