Kāpēc nekad nevajadzētu mazgāt griežamo dēli ar trauku mazgāšanas līdzekli – ja negribi slimot

Mēs izmantojam griežamos dēlīšus, lai sagatavotu visdažādākos ēdienus – jēlu gaļu, dārzeņus, garšaugus, jēlu zivi. Tas padara griežamo dēlīti par neatņemamu ikvienas virtuves sastāvdaļu.

Zinot to, nav brīnums, ka griežamo dēlīšu higiēniskums ticis plaši pētīts.

Zinātnieki novērojuši, ka griežamie dēlīši cilvēku virtuvēs satur līdz pat 200% vairāk fekālo baktēriju nekā tualetes poda sēdvieta. Tāpēc griežamais dēlītis tiešām ir lieta, ko jāiemācās rūpīgi notīrīt.

Lasi vēl: Lūk, iemesls, kāpēc neizmest olu čaumalas: ar tām var radikāli uzlabot veselību!

Vairums cilvēku mazgā šos dēlīšus tāpat kā visus pārējos traukus – ar karstu ūdeni, švammi un daudz trauku mazgājamā līdzekļa.

Tā ir liela kļūda.

Lai uzzinātu, kāpēc, un kā tev vajadzētu rīkoties, šķir nākamo lapu!


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close