Kāpēc nekad nevajadzētu runāt par sevi sliktu, pat jokojot, par vecumdienām, grūtībām un citām dzīves stundām

 

10. “Kad tu vari kādam palīdzēt, vienkārši dari to un priecājies, ka Dievs caur tevi atbild uz kāda lūgšanām…” (Austrumu sakāmvārds)

Labestības darbiem ir viļņojošs efekts, kas pārsniedz mūsu iztēli. Palīdzot citiem, mēs kļūstam par cerības instrumentiem, atbildēm uz lūgšanām un pozitīvu pārmaiņu katalizatoriem. Nekad nenovērtējiet par zemu laipna žesta spēku.

11. “Panākumi nav galīgi, neveiksmes nav liktenīgas: svarīga ir drosme turpināt” (Vinstons Čērčils)

Vinstons Čērčils zināja, ka dzīve ir kāpumu un kritumu virkne. Panākumi un neveiksmes ir īslaicīgas, taču apņēmība turpināt ir tas, kas mūs raksturo. Drosme, saskaroties ar grūtībām, ir patiesais panākumu mērs.

12. “Lielākā slava dzīvē nav tajā, ka mēs nekad nekrītam, bet pieaugsim ikreiz, kad krītam.” (Nelsons Mandela)

Nelsona Mandelas dzīve bija izturības un piedošanas apliecinājums. Tas mums māca, ka neveiksme nav beigas, bet gan iespēja mācīties, augt un kļūt stiprākiem. Katra neveiksme ir iespēja atgriezties.

3. “Dzīve ir 10% no tā, kas ar mums notiek, un 90% no tā, kā mēs uz to reaģējam.” (Čārlzs R. Svindols)

Šī frāze uzsver perspektīvas spēku. Dzīve mums rada daudzas lietas, taču mūsu reakcijas veido mūsu pieredzi. Mēģiniet atbildēt ar cieņu, pacietību un pozitīvi.

14. “Labākais veids, kā paredzēt nākotni, ir to radīt” (Pīters Drukers)

Pīters Drukers dod mums spēku kontrolēt savu likteni. Tā vietā, lai gaidītu, kad nākotne izvērtīsies pati par sevi, mums tā ir aktīvi jāveido ar savām darbībām un lēmumiem.

15. “Nākotne ir atkarīga no tā, ko jūs darāt šodien” (Mahatma Gandijs)

Mahatma Gandijs saprata pašreizējā brīža spēku. Katra darbība, ko veicam šodien, liek pamatu rītdienai. Atcerieties, ka jūsu izvēles ir jūsu nākotnes pamatelementi.

16. “Nekad nerunājiet par sevi sliktu, pat joks. Mūsu prāts nezina atšķirību. Vārdi ir enerģija. Ja jūs varat mainīt to, ko sakāt par sevi, jūs mainīsit savu dzīvi.” – Brūss Lī

Brūss Lī dziļi izprot vārdu spēku. Mūsu prāts absorbē visu, ko sakām, un pastāvīga negatīva pašrunāšana var veidot mūsu realitāti. Vārdi ir enerģija, un tas, ko tu saki par sevi, ir svarīgs. Runājiet laipni ar sevi, jo jūsu domas un vārdi ir jūsu likteņa arhitekti.

Šie mūžīgie teicieni ir gudrības pilni un atgādina par mūsu vārdu un domu spēku.

Lasi vēl: Kāpēc čigāni cenšas apprecināt savus bērnus ļoti jaunus? Izskaidrojums ir vienkāršs

Ļaujiet viņiem iedvesmot jūs runāt laipni, rīkoties gudri un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment