Kāpēc nevajadzētu padzīt kaķi, kurš ir pieklīdis pie jums uz mājām

Gadsimtiem ilgi kaķi ir uzskatīti par mistiskākajiem un noslēpumainākajiem dzīvniekiem. Dažādos laikmetos pret tiem izturējās dažādi: ar lielu cieņu vai neticami nežēlīgi.

Tomēr gandrīz visi atzina, ka kaķos ir kaut kas pārdabisks, kaut kas, no kā jābaidās.

Kaķis tikai šķiet mīlīgs un pūkains radījums. Patiesībā apburošā eņģelītī ar lielām acīm var slēpties visīstākais briesmonis ar asiem nagiem un zobiem. Un, tiklīdz viņam kaut kas šķiet bīs***s vai nepareizs, pārkāpējam var visnopietnākajā veidā uzbrukt.

Daži cilvēki joprojām dievbijīgi tic dažādiem māņticējumiem, kas saistīti ar kaķiem. Un daži cilvēki vienkārši baidās parādīt, ka tic, bet slepus trīs reizes plivina pāri kreisajam plecam, kad ceļu šķērso melns kaķis.

Cilvēkiem, kuri sargā kaķus un labi pret tiem izturas, dzīvē veicas. Daži cilvēki var būt sašutuši un teikt, ka ir palīdzējuši tik daudziem kaķiem, bet laimes nav bijis. Tomēr tas ir nepareizs apgalvojums. Katram cilvēkam laime ir atšķirīga. Iespējams, par labu zīmi tiek uzskatīts arī tas, ka cilvēkam nav gadījusies neviena nelaime.

Un tie, kas vēl nav sapratuši kaķu burvību un kaut kādu iemeslu dēļ izturas pret tiem rupji, noteikti tiks sodīti, bumeranga efekts. Pat ja ne uzreiz, bet tad noteikti.

Un arī attiecībā uz kaķiem tiek uzskatīts, ka šiem dzīvniekiem nav iespējams liegt mājas.

Ja kaķis mērķtiecīgi pie tevis atnācis, tu nevari to aizdzīt, atņemt tam pajumti un pārtiku.

1. Tīri cilvēciskais faktors

Vienmēr un visās situācijās ir jāpaliek cilvēciskam, jāizrāda līdzjūtība tiem, kam vajadzīga palīdzība, tiem, kas paši sev nevar palīdzēt.

Ir muļķīgi un nežēlīgi dzīt prom no mājām izsalkušu dzīvnieku, kas meklē ēdienu un siltumu. Labi darbi padara cilvēku par cilvēku ar lielo burtu.

Pat ja nav iespējas paņemt kaķi mājās, jūs varat sameklēt kaķi audžuģimenē vai labās rokās. Jā, tas ir apgrūtinoši un nav ātri, bet ir tā vērts.

2. Tiek uzskatīts, ka kaķis mājā ienes laimi, labklājību un finanšu papildināšanos.

Tomēr nav vērts to aizdzīt. Ja cilvēks rupji aizdzen dzīvnieku prom, tad, gluži pretēji, viņš saskarsies ar neveiksmes problēmām biznesā.

Tāpēc ieteicams ja nākt pie jums kaķis pabaro, paglaudi.

Lasi vēl: Vairs nevāru kartupeļus salātiem: ieraudzīju noslēpumu, ko izmanto restorānā, lai būtu garšīgāk un tagad daru tāpat

Ja tas nesteidzas prom, vislabāk atstāt šo pūkaino talismanu pie sevis.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment