Kāpēc nevajadzētu padzīt kaķi, kurš ir pieklīdis pie jums uz mājām

3. Kaķis ir ieradies, lai aizsargātu

Ļoti bieži kaķis cenšas (atkal saskaņā ar zīmi) atņemt cilvēkam negatīvismu, atņemt no viņa nepatikšanas. Šim nolūkam viņi var ierasties viņa mājā.

Iespējams, ka cilvēks pats nenojauš, kāda nelaime viņam uzkārusies. Ja kaķene pēc tam pazūd tikpat pēkšņi, kā parādījusies, tas nozīmē, ka viņa visu slikto paņēmusi līdzi.

Kā piemēru var minēt gadījumu, kad kaķenīte izglāba savus saimniekus no ind***s čūskas, kas siena galā slēpās. Ūsainā strīpa pirmā to pamanīja un veikli noķēra.

Un vispār kaķis var lieliski pasargāt māju no pelēm un žurkām. Un, ja paskatās dažus video internetā, pat kaķis var pasargāt savus saimniekus no lāčiem.

4. Nesen mū***ā aizgājuša cilvēka vēstījums

Gadās, ka tad, kad ģimenē no***st cilvēks, pēc kāda laika viņa dvēsele dzīvnieka veidā atnāk pie viņa radiniekiem. Ir aprakstīti daudzi šādi gadījumi. Iespējams, ka ne visi pamana dzīvniekus, kas pēkšņi parādās pie mājas, vai arī nepiešķir tam nekādu nozīmi.

Tomēr pastāv uzskats, ka šādi mi***ais cilvēks vēlas atgādināt par sevi, informēt, ka viņam klājas labi un dzīve turpinās.

Tāpēc, ja kaķis nāk pie jums mājās, nevajag to dzīt prom. Dodiet tam našķi, turiet to siltumā, dodiet patvērumu. Un tad redzēsiet, kas jūsu dzīvē ir mainījies uz labo pusi.

Protams, tas nenozīmē, ka jums jānēsā pilnīgi visi kaķi no ielas, kas lūguši jums ēdienu vai pieskrējuši, lai paberzētos pie jūsu kājām.

Tomēr jūs noteikti atpazīsiet kaķi, kas pie jums atnācis ar mērķi. Parasti tie parādās pēkšņi un it kā no nekurienes.

Vispār katrā mistikā, kā saka, ir daļa veselā saprāta.

Lasi vēl: Es būtu palikusi bez gurķu ražas, ja ne padoms no kādas vecas avīzes

Rūpējieties par kaķiem, un jūs būsiet laimīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment