Kāpēc no labiem vīriešiem sanāk slikti laulātie partneri: 5 iemesli

Tie vīrieši, kas pirmajā mirklī šķiet laipni un uzticami, var izrādīties diezgan toksiski partneri.

Mēs pastāstīsim, kādas “lamatas” var būt attiecībās ar vīriešiem, kuri ir ļoti laipni un labi, bet kuri beigu rezultātā nepavisam nebūs tie labākie laulātie partneri.

Viņš var pastāvīgi palīdzēt citiem cilvēkiem. Labs vīrietis palīdzēs ne tikai savai ģimenei, viņa laipnību un efektivitāti var izmantot arī citi cilvēki. Kas noteikti novedīs pie pārpratumiem un pat strīdiem, jo tas ietekmēs attiecību kvalitāti.

Viņš vienmēr vēlēsies padarīt jūs laimīgu. Katram cilvēkam ir savs priekšstats par laimi, un, ja vīrietis nesaprot, kas tieši ir laime viņa sievai, tas var novest pie attiecību krīzes. Galu galā sieviete jutīsies neapmierināta ar to, ko vīrietis dara viņas labā, tas kļūs par slogu un novedīs pie pārpratumiem un konfliktiem.

Viņš cenšas izvairīties no konfliktiem. Šādi vīrieši ienīst skaidrot attiecības, tāpēc viņi centīsies par katru cenu izvairīties no strīdiem. Taču šīs problēmas nekur nepazudīs, tās galu galā kļūs vēl lielākas. Jo tikai konflikta laikā var noskaidrot patiesību – tā ir arī lieliska iespēja rast kompromisu.

Lasi vēl: Tradicionālais gruzīnu tkemali ziemai: kā pagatavot garšīgu mērci no plūmēm

Labam cilvēkam ir grūti tieši pateikt savas vajadzības. Viņš vēlas visiem palīdzēt, būt labs savai apkārtējai videi, tādējādi kaut ko liedzot sev. Savu baiļu un kompleksu dēļ šāds vīrietis drīzāk kļūs par apgrūtinājumu savai ģimenei nekā par atbalstu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Viņš var pieļaut, ka citi pret viņu izturas slikti. Šādi vīrieši parasti cieš no zema pašvērtējuma, viņi neprot veidot personiskās robežas saskarsmē ar citiem. Tad apkārtējie centīsies to izmantot, apvainos, aizvainos, slikti runās par šādu vīrieti vai izmantos to savtīgos nolūkos. Un sievietei neatliks nekas cits, kā pārtraukt attiecības ar šādu nevēlēto partneri.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment