Kāpēc pieredzējušas saimnieces liek tualetes papīru skapī; kur es biju agrāk, ka to nezināju

Vai ir bijusi tāda situācija, ka apģērbs pēc ilgstošas glabāšanas skapī sāk smaržot nepatīkami? Ir vairāki iemesli, kāpēc tā var notikt, bet skaidrs ir viens: šo problēmu ir jātiek galā pēc iespējas ātrāk.

Šodien mēs apskatīsim, kā efektīvi risināt skapī esošo sasmakumu bez papildus līdzekļiem.

 

Apģērbs ož

 

Nesen sāku pamanīt ne pārāk patīkamu aromātu skapī, kas īpaši jūtams, kad mēģinu uzvilkt kādu apģērbu, ko sen neesmu lietojusi. Un skapis taču nav vecs!

 

Kā risināt šo jautājumu? Es sāku izpētīt šo problēmu un esmu ieguvusi pietiekami daudz zināšanu, lai varētu padalīties ar tām arī ar tevi.

Ir vairāki iemesli, kāpēc apģērbs skapī var nepatīkami smaržot. Pirmkārt, skapis var būt vienkārši vecs, un specifiskā smarža bieži vien ir raksturīga vecām mēbelēm, no kuras atbrīvoties ir gandrīz neiespējami.

Vai ir obligāti atstāt tējas naudu restorānā; un cik daudz?

Otrkārt, nepareiza apģērba glabāšana var būt problēmas cēlonis. Ja glabā vietā tiek turēts gan tīrais, gan valkātais apģērbs un citas lietas, nav brīnums, ka svaigums izzūd. Kā lai tas rastos?

Kad gaiss skapī necirkulē un skapis ir ciet, apģērbs, kas ilgu laiku stāv plauktos, sāk uzkrāt mitrumu, kas rada neparastas smakas. Lai no tā izvairītos, ir ļoti vienkāršs risinājums, kas prasīs tikai dažas minūtes.

 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment