Kāpēc pieredzējušas saimnieces liek tualetes papīru skapī; kur es biju agrāk, ka to nezināju

Izrādās, ka viss, kas nepieciešams, ir ielikt skapī tualetes papīra rullīti. Īstenībā viss ģeniālais ir ļoti vienkāršs!

 

Kā novērst ne to labāko smaržu skapī

Ja tev ir pietiekami daudz laika un vēlēšanās, skapi vajadzētu tīrīt no A līdz Z. Izņem visu apģērbu no skapja un pārmazgā to. Pašu skapi kārtīgi iztīri, izmantojot līdzekļus, kas paredzēti koka priekšmetu tīrīšanai.

 

Lai sasniegtu labākos rezultātus, skapi ieteicams iztīrīt ar ūdeni un saimniecības ziepēm. Ideālā gadījumā pēc tīrīšanas skapi vajadzētu atstāt atvērtu, lai tas kārtīgi izvēdinās. Atver durvis un visus logus un ļauj skapim vēdināties vairākas dienas.

 

Ir svarīgi arī atvilkt skapi no sienas un pārbaudīt, kādā stāvoklī ir aizmugurējā siena. Bieži vien tieši šī skapja daļa uzkrāj mitrumu, kas var izraisīt nepatīkamu smaku.

Pat ja sānu sienām nav redzamu problēmu, labāk tās rūpīgi iztīrīt kā profilaktisku pasākumu. Ja skapis ir ļoti vecs, pēc tīrīšanas iekšējās sienas var nokrāsot ar kvalitatīvu krāsu, lai uzlabotu situāciju.

 

Pēc visu procedūru veikšanas skapī var atkal salikt apģērbu. Pārliecinies, ka apģērbs ir pilnīgi sauss – tas ir svarīgi. Ja triks ar tualetes papīru tevi nepārsteidza, starp drēbēm vari ievietot smaržīgus maisiņus.

Papildus tam, vari izmantot arī maisiņus, kas piepildīti ar tēju vai kafijas pupiņām, lai uzlabotu skapja aromātu.

 

Lai ne tikai novērstu smaku, bet arī aizsargātu skapī no nevēlamām dzīvām radībām, kanēlis un krustnagliņas būs lielisks risinājums. Es arī lieku skapī starp drēbēm ziepes un sausās smaržas, kas efektīvi darbojas!

Lasi vēl: Vai ir obligāti atstāt tējas naudu restorānā; un cik daudz?

Ja smaku izraisa mitrums, ogles var būt labāka izvēle nekā tualetes papīrs. Novieto ogles plauktos un nomaini tās ik mēnesi.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment