Kāpēc pieredzējušās saimnieces veļas mašīnā pievieno pelnus. Īsts vājprāts…

Mēs visi esam pieraduši, ka ķīmiskie mazgāšanas līdzekļi mazgāšanai un tīrīšanai ir viegli pieejami. Bez tiem gandrīz neiespējami iztikt. Tomēr agrāk cilvēki šim nolūkam izmantoja improvizētus un vienkāršus līdzekļus. Un nevar teikt, ka tie bija mazāk efektīvi. Turklāt tas ir droši un dabiski. Piemēram, vai jūs zināt, kā noņemt taukus no drēbēm, izmantojot parastos pelnus?

Šodien jums par to pastāstīsim sīkāk.

Kā iztīrīt taukus

Var teikt, ka tas viss ir muļķības. Galu galā, kurš pie pilna prāta iebērs pelnus veļas mašīnā? Tie sajauksies ar apģērbu un padarīs to netīrāku. Tomēr neviens nesaka tos pievienot pašus par sevi. Jums ir jāsagatavo pareizais risinājums.

Lai pagatavotu šķīdumu no pelniem, jums būs nepieciešams karsts ūdens un, protams, arī pelni. Ieber apmēram 6-8 ēdamkarotes pelnu 1 litrā karsta ūdens. Ir ļoti svarīgi izmantot tīrus koksnes pelnus. Jo plastmasas vai lakota koka gabali sabojās rezultātu.

Maisījumu samaisa un atstāj uz apmēram 20 stundām. Bet ne ilgāk, pretējā gadījumā pH līmenis būs mazgāšanai nepiemērots.

Pēc tam izkāš šķīdumu caur smalku sietu vai pat marli. Ir svarīgi, lai šķidrumā neiekļūtu mazi koka gabaliņi. Mums vajag tikai tīru šķidrumu. Lai pārliecinātos, varat to izkāst vairākas reizes.

Lasi arī: Pat karstākajās vasaras dienās jūsu paduses paliks sausas ar vienu vienkāršu triku

Gatavajam šķidrumam varat pievienot pāris pilienus ēteriskās eļļas. Pēc mazgāšanas veļa smaržos pārsteidzoši. Tagad mūsu risinājums ir gatavs, jūs varat sākt mazgāt. Šis ir ļoti augstas kvalitātes tīrīšanas līdzeklis. Īpaši labi iedarbojas uz taukainiem traipiem. Man ļoti patīk ar tiem mazgāt virtuves dvieļus, jo tie pēc tam ir ļoti mīksti un svaigi.

Sagatavoto pelnu līdzekli var ieliet pulvera nodalījumā vai tieši tvertnē, kur liek drēbes. Bet nepārspīlējiet ar daudzumu. Norma vienai mazgāšanai ir aptuveni 6 ēdamkarotes. Jums nav jāpievieno nekas cits, ar šo līdzekli ir vairāk nekā pietiekami. Palaidiet standarta mazgāšanas ciklu un izbaudiet rezultātu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment