Pārlejam kotletes pannā ar sagatavoto mērci. Ļaujam mērcē uzvārīties, tad uzliekam vāku un sautējam uz lēnas uguns apmēram 25 minūtes.
Pasniedzam ar zaļajiem lociņiem un jebkuru piedevu. Kā saka – izvēle ir jūsu ziņā. Der jebkura – ar šīm kotletēm lieliski sader viss.
Jūs tikai paskatieties, cik apetītlīgas tās ir! Pat pēc izskata uzreiz redzams – šis ēdiens ir ārkārtīgi gardas, maigas un sulīgas kotletes.
Kas un cik daudz
Kotletēm:
Maltā gaļa – 500 g
Tevi arī varētu interesēt
Sīpols – 70 g
Biezpiens (9%) – 200 g
Kefīrs (3,2%) – 70 ml
Rīvmaize – 2 ēdk.
Milti – apviļāšanai
Sāls, pipari – pēc garšas
Mērcei:
Skābais krējums (15%) – 2 ēdk.
Ķiploki – 2 daiviņas
Ūdens – 250 ml
Garšaugi, karijs – pa ½ tējk.
Sāls, pipari – pēc garšas
Lasi vēl: Mēsloju upenes tikai ar diviem līdzekļiem zaļo ogu laikā — raža kļuva 2,5 reizes lielāka
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Atklāju, ar kādu šķīdumu apliet kāpostus – tagad gliemeži no tiem turas pa gabaluby Rinalds Bergmanis
- Mana mīļākā kūka “Plombīrs” – bez cepšanas, maiga, īpaši garda un viegli pagatavojamaby Rinalds Bergmanis
- Izskan nejaukas runas par Laimas Vaikules un Allas Pugačovas tuvo attiecību likteniby Laura Blūma