Kāpēc pievienoju biezpienu maltajai gaļai – garša runā pati par sevi

 

Pārlejam kotletes pannā ar sagatavoto mērci. Ļaujam mērcē uzvārīties, tad uzliekam vāku un sautējam uz lēnas uguns apmēram 25 minūtes.

Pasniedzam ar zaļajiem lociņiem un jebkuru piedevu. Kā saka – izvēle ir jūsu ziņā. Der jebkura – ar šīm kotletēm lieliski sader viss.

Jūs tikai paskatieties, cik apetītlīgas tās ir! Pat pēc izskata uzreiz redzams – šis ēdiens ir ārkārtīgi gardas, maigas un sulīgas kotletes.

 Kas un cik daudz

Kotletēm:

Maltā gaļa – 500 g

Sīpols – 70 g

Biezpiens (9%) – 200 g

Kefīrs (3,2%) – 70 ml

Rīvmaize – 2 ēdk.

Milti – apviļāšanai

Sāls, pipari – pēc garšas

Mērcei:

Skābais krējums (15%) – 2 ēdk.

Ķiploki – 2 daiviņas

Ūdens – 250 ml

Garšaugi, karijs – pa ½ tējk.

Sāls, pipari – pēc garšas

Lasi vēl: Mēsloju upenes tikai ar diviem līdzekļiem zaļo ogu laikā — raža kļuva 2,5 reizes lielāka

Labu apetīti!