Pārlejam kotletes pannā ar sagatavoto mērci. Ļaujam mērcē uzvārīties, tad uzliekam vāku un sautējam uz lēnas uguns apmēram 25 minūtes.
Pasniedzam ar zaļajiem lociņiem un jebkuru piedevu. Kā saka – izvēle ir jūsu ziņā. Der jebkura – ar šīm kotletēm lieliski sader viss.
Jūs tikai paskatieties, cik apetītlīgas tās ir! Pat pēc izskata uzreiz redzams – šis ēdiens ir ārkārtīgi gardas, maigas un sulīgas kotletes.
Kas un cik daudz
Kotletēm:
VIDEO:
Maltā gaļa – 500 g
Sīpols – 70 g
Biezpiens (9%) – 200 g
Kefīrs (3,2%) – 70 ml
Rīvmaize – 2 ēdk.
Milti – apviļāšanai
Sāls, pipari – pēc garšas
Mērcei:
Skābais krējums (15%) – 2 ēdk.
Ķiploki – 2 daiviņas
Ūdens – 250 ml
Garšaugi, karijs – pa ½ tējk.
Sāls, pipari – pēc garšas
Lasi vēl: Mēsloju upenes tikai ar diviem līdzekļiem zaļo ogu laikā — raža kļuva 2,5 reizes lielāka
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Večuks pie veikala ”Depo” man katru dienu dāvināja margrietiņu- vēlāk piebrauca limuzīns un šoferis man pasniedza dīvainu paciņu
- Irēna (52) ielūdza uz vakariņām kavalieri, bet kunga sastrādātais spieda viņu jau pēc brīža izlikt pa durvīm
- Mana vīramāte pa kluso “aizņēmās” no mūsu makiem, uzskatot to par īres maksu – kā mēs atrisinājām šo situāciju
- No 5.janvāra mainās pakalpojumu sniegšanas kārtība šajā Latvijas pilsētas CSDD
- Ielaidu dzīvot māsu ar ģimeni savā Rīgas centra dzīvoklī, tomēr drīz vien saņēmu kaimiņu sūdzības; skaidroju gūtās mācības un situāciju
- Strādāju par biļešu kontrolieri Rīgā 9 gadus: stāstu, kādas ir muļķīgākās bezbiļetnieku taisnošanās, un kā es uzreiz pamanu “zaķus”











