Kāpēc pievienot etiķi ūdenim, ar ko mazgājat grīdu: jūs vēlēsieties, kaut būtu zinājuši to ātrāk

Jums nav jātērē daudz naudas ķīmiskām vielām, lai tīrīšana būtu perfekta.

Tikai nedaudzi cilvēki grīdu tīrīšanu varētu nosaukt par savu mīļāko uzdevumu – drīzāk par nepieciešamību. Tomēr šo uzdevumu var padarīt vieglāku, ja zināt, ko pievienot ūdenim, lai jūsu grīdas būtu tīras. Jūs varat izmantot grīdas tīrīšanas līdzekli vai arī varat to izveidot paši.

Ar ko tīrīt grīdas – tautas līdzekļi

Ja nezināt, ko pievienot grīdas tīrīšanas ūdenim, lai to dezinficētu, atbilde ir jūsu plauktā – varat izmantot etiķi vai amonjaku.

Etiķa šķīdumam atšķaidiet 250 g etiķa 5 litros ūdens. Tas nogalinās mikrobus uz visām virsmām, kuras mazgājat ar šo līdzekli.

Lasi vēl: Kā ziemā pasargāt jaunos kokus no grauzējiem un zaķiem

Varat pagatavot arī spirta šķīdumu. Jums būs nepieciešami 50 ml amonjaka uz vienu spaini. Esiet uzmanīgi: šķīdumam nepievienojiet neko citu, neieelpojiet tvaikus un vēdiniet telpu. Tas ne tikai efektīvi notīrīs virsmu, bet arī novērsīs tarakānu rašanos.

Dabisks aromāts grīdu tīrīšanai

Ja vēlaties piepildīt savu mājokli ar brīnišķīgām smaržām, varat izmantot ēteriskās eļļas. Izvēlieties jebkuru sev tīkamu aromātu un piecu litru spainī iepiliniet 35 pilienus eļļas. Šajā gadījumā labāk ir likt mazāk nekā vairāk – pretējā gadījumā jums nāksies vēdināt māju.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment