Šķiet, ka obligāto sastāvdaļu kopums pankūku mīklai ir zināms visiem pavāriem: gan iesācējiem, gan pieredzējušiem.
Tātad masai jāsastāv no miltiem, olām, piena, augu eļļas, sāls un cukura.
Tomēr daži viltīgi pavāri izmanto vēl vienu sastāvdaļu – ūdeni, kas tikko novests līdz vārīšanās temperatūrai.
Parasti pusi no piena dzēriena tilpuma aizstāj ar verdošu ūdeni.
Kādam nolūkam tas tiek darīts? Izrādās, ka, pateicoties ļoti karstam šķidrumam, mīkla iegūst ideālu konsistenci.
Bet kādas tieši ir priekšrocības, ko iegūstam, pievienojot masai verdošu ūdeni?
Lasi arī: Eksperti norāda, kā gūt panākumus: 8 zelta likumi
Lasi arī: Kā mazgāt virtuves dvieļus ar saulespuķu eļļu: tie būs nevainojami tīri
Pankūkas nesadalās
Pateicoties augstas temperatūras ūdenim, pankūkas gatavošanas laikā paliek veselas un nesadalās.
Tevi arī varētu interesēt
Tās uzreiz iegūst elastību: tās var droši apgriezt un pārvietot.
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!