Kāpēc profesionāli pavāri pankūku mīklai pievieno verdošu ūdeni: 3 iemesli

Pankūkas iznāk sulīgas un gaisīgas

Verdoša ūdens klātbūtne pankūku mīklā garantē, ka ēdiens būs gaisīgs. Turklāt pankūkas iegūst apetīti rosinošu izskatu: tās ir ar nelieliem caurumiņiem.

Lasi vēl: Kā uzlabot mazgāšanas kvalitāti ar citronu: pieredzējušas saimnieces dalās savos noslēpumos

Lasi arī: 4 biežāk pieļautās kļūdas, kas sabojā mikroviļņu krāsni: nekad to nedariet

Izrādās, šādu rezultātu var panākt, neizmantojot cepamo sodu, minerālūdeni vai raugu.

Pankūkas ir maigas

Pievienojot mīklai vārošu ūdeni, pavārs palielina iespēju iegūt neticami mīkstas pankūkas.

Interesantākais ir tas, ka ēdiens saglabās maigumu diezgan ilgi: ēdiens nesakaltīs pat pēc 24 stundām.

Ko domājiet par šo triku? Ja esat izmēģinājuši pievienot vārītu ūdeni savai pankūku mīklai, dalieties komentāros ar rezultātiem!

Arī interesanti: Jau tuvākajās dienās Google sāks dzēst miljoniem kontus – lūk kas ir jāizdara, lai tā nenotiktu ar tavu kontu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment