Kāpēc saimnieces nevar vienoties par maizes pievienošanu kotlešu maltās gaļas masai

Mājās gatavotas kotletes ir daudzu cilvēku iecienīts ēdiens, kas lieliski der gan vienkāršām sviestmaizēm, gan kā gaļas piedeva makaroniem vai kartupeļu biezenim.

Tradicionāli pagatavošanā tiek izmantota maize, taču, ja izvēlēsities pagatavot kotletes tikai no maltās gaļas, neizmantojot maizi, tās var izrādīties vēl gardākas.

Austrumu virtuves tradīcijas ir lielisks pierādījums tam, ka šāds pagatavošanas veids sniedz izcilu garšu.

Apskatīsim jautājumu par to, cik daudz maizes drupatas ir nepieciešamas, lai izveidotu ideālās kotletes. Vai šis komponents patiešām ir vajadzīgs? Kaut arī katrs pavārs aizstāv savu recepti, kādi ir objektīvie kritēriji šajā jautājumā? Mēģināsim saprast, cik nozīmīga loma ir maizes drupatām kotlešu pagatavošanā.

 

Maltā gaļa bez maizes

Ideālas kotletes

Tātad, runāsim par kotletēm. Maltā gaļa parasti tiek sajaukta ar maizi, olu un garšvielām, lai izveidotu ideālu tekstūru. Bet cik daudz maizes būtu jāizmanto un kāpēc daži pavāri pilnībā atsakās no tās? Vai maize tiešām ir nepieciešama, lai iegūtu perfektas kotletes?

Daudzi cilvēki joprojām kļūdaini uzskata, ka maize kotletēs tiek pievienota tikai, lai palielinātu apjomu un ietaupītu naudu. Patiesībā tas ir nepareizi – maize ir vajadzīga, lai kotletēm piešķirtu maigu tekstūru, un tas ir viss.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment