Daži pavāri šo metodi papildina, pievienojot sīpolam ne tikai lauru lapu, bet arī nelielu selerijas kātiņu vai pat nelielu gabaliņu burkāna, lai aromāts kļūtu vēl bagātīgāks. Un tas viss – bez jebkādām īpašām ierīcēm vai sarežģītiem paņēmieniem, tikai ar gudru pieeju un vēlmi eksperimentēt virtuvē.
Tāpēc, ja vēlaties piešķirt saviem ēdieniem franču virtuves smalkumu, noteikti izmēģiniet arī šo paņēmienu – vienkāršs, bet pārsteidzoši efektīvs!
Franču pavāri nebūt nav velti slaveni ar savu prasmi pārvērst vienkāršas sastāvdaļas īstos šedevros. Papildus “ar krustnagliņām saspraustajam sīpolam” viņi pasaulē ieviesuši arī daudz citas kulināras viltības, piemēram, bouquet garni – saišķīti ar smaržīgām garšvielu lapām, kas sasietas ar pavāra diegu un tiek izmantotas, lai piešķirtu buljoniem īpašu garšu. Bet mūsu sīpols ar krustnagliņām ir vēl viens piemērs tam, kā ar nedaudz radošas pieejas var pilnībā izmainīt pat ierastu ēdienu.
Lasi vēl: Ledusskapī ir tik daudz visa kā, bet tieši šie burkānu salāti pazūd visātrāk- un labi vien ir, jo tā pagatavošana aizņem tikai 5 minūtes
Šo ģeniālo krustnagliņu un sīpola knifiņu, noteikti pamēģiniet – un jūs redzēsiet, cik viegli var piešķirt ierastajiem ēdieniem pavisam jaunas garšas nianses!
Tevi noteikti interesēs
- Pirmais noteikums, vārot bietes – un vēl divi svarīgi sīkumi
 - Šiem cilvēkiem ir augstākā aizsardzība pret “ļaunu aci”: viņi ir dzimuši šajos 3 datumos
 - 11 pazīmes, kas liecina par cilvēka skaisto dvēseli, un tam nav nekāda sakara ar izskatu
 - Modes eksperti nosaukuši TOP 5 šī rudens “karstākās” smaržas: katrai modes dāmai būs kāds no šiem aromātiem
 - Zīmes, kas liecina, ka kāds nespēj beigt par jums domāt
 - “Nesaglabājiet kartes datus” Pēc pirkumiem “Shein” influencerei rodas nepatīkama pieredze
 

        






