Kāpēc somā nēsāt tējas maisiņu un izliet sodu atkritumu tvertnē: 10 noslēpumi, kas atvieglo mājsaimnieču dzīvi

Dzīvo un mācies, šie vārdi man vienmēr ir daudz nozīmējuši. Dažus trikus atklāju pati, citus man pastāstīja draugi, kuri vienmēr ir gatavi dalīties ar saviem atklājumiem un pieredzi. Un pat mans vīrs ir devis savu artavu.

Es vienmēr meklēju veidus, kā atvieglot dzīvi sev, savai ģimenei un pat draugiem. Tāpēc nolēmu dalīties ar jums 10 trikos, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku un ērtāku. Šie padomi palīdzēs efektīvāk tikt galā ar ikdienas uzdevumiem un rast prieku sīkumos.

Ja jūsu griešanas dēlītis ir iekrāsojies no bietēm, ieeļļojiet to ar augu eļļu un noskalojiet ar karstu ūdeni.

Ja jūsu dēlītis ir iekrāsojies no bietēm, neuztraucieties, ir vienkāršs veids, kā atgūt tā kādreizējo krāšņumu. Apsmērējiet to ar augu eļļu. Atstājiet eļļu uz dēlīša uz dažām minūtēm, lai tā iesūcas.

Tad piepildiet dēli ar karstu ūdeni tieši no tējkannas. Kad tāfele nedaudz atdzisīs, noskalojiet to parastajā veidā, un tā atkal būs tikpat tīra.

Sviedru smaka uz drēbēm var saglabāties arī pēc mazgāšanas, tāpēc ieteicams pirms tam iemērkt lietas etiķa šķīdumā.

Sviedru smaka uz apģērba var saglabāties pat pēc mazgāšanas. Lai no tās atbrīvotos, izmēģiniet iepriekš iemērkt lietas etiķa šķīdumā. Lai to izdarītu, atšķaidiet galda etiķi ar ūdeni proporcijā 1:4 un iemērciet drēbes šajā šķīdumā uz 30-60 minūtēm.

Pēc tam izmazgājiet drēbes kā parasti. Etiķis neitralizēs smakas un palīdzēs atgūt apģērba svaigumu.

Lai novērstu apģērba elektrizēšanos, uzlieciet piespraudi uz apģērba apakšas.

Man nepatīk, kad manas drēbes elektrizējas: tās kļūst skrāpējumainas un neērtas, un mati ceļas. Ja arī jums tas nepatīk, ir vienkāršs veids, kā izvairīties no statiskās elektrības, vienkārši piestipriniet apģērba apakšpusē nelielu metāla piespraudi.

Piespraude palīdz, jo metāls vada elektrību un mazina statisko elektrību. Izmēģiniet, tas patiešām darbojas!

 

Lai novērstu sliktu smaku no notekcaurulēm, reizi nedēļā izlejiet tajās glāzi etiķa.

Mani bieži ir traucējusi slikta smaka no notekcaurulēm. Taču kāds draugs ieteica interesantu veidu, kā novērst šo smaku: reizi nedēļā notekcaurulē jāielej glāze etiķa.

Etiķis neitralizē smakas un iznīcina baktērijas, kas var savairoties caurulēs. Izmēģiniet šo vienkāršo metodi, un jūsu notekas vienmēr būs svaigas!

Lasi arī: Cilvēki, kuri dzimuši šajos datumos, ir īpašas unikālas spējas; šādi datumi ir tikai pieci

 

Nemetiet veļas kapsulu uz drēbēm, bet ielieciet to  apakšā pie pašas sienas.

Nesen pamanīju, ka pēc veļas mazgāšanas uz manām drēbēm rodas dīvaini traipi. Izrādās, es biju iemetusi veļas kapsulu nepareizā veidā.

Ja kapsula nonāk tieši uz auduma, tā var pilnībā neizšķīst un atstāt traipus vai pēdas.

Nolēmu izlasīt, kur to pareizi mest, izrādās, ka tās vieta ir bungas sienas apakšā. Tiklīdz es sāku pareizi lietot šo brīnumaino izgudrojumu, uz apģērba neatradu nekādas nevēlamas pēdas.

 

Šķir otru lapu, lasītu tālāk un uzzinātu pārējos trikus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment