Uzglabājiet miksera piederumus saldētavā
Vai zinājāt, ka krējuma saputošanai un mīklas mīcīšanai jāizmanto auksti instrumenti? Tāpēc pieredzējuši konditori iesaka miksera piederumus uzglabāt saldētavā.
Tie palīdzēs izvairīties no produktu pārkaršanas, saglabājot vēlamo formu un teksta konsistenci, kā arī piešķirs saldumiem vieglāku un gaisīgāku tekstūru. Tas ir īpaši noderīgi, gatavojot cepumus, kūkas un proteīna desertus, piemēram, Pavlovu.
Aizdedziniet citrona šķēli
Gatavošanu ne vienmēr pavada ārkārtīgi patīkams aromāts. Dažkārt virtuvi piepilda asas, intensīvas smakas, piemēram, sīpolu vai zivju. Ja loga atvēršana nepalīdz, izmēģiniet šo triku.
Paņemiet citronu, nogrieziet nelielu gabaliņu un aizdedziniet to. Pastaigājieties pa virtuvi, lai citrona dūmi izplatītos gaisā, un izbaudiet rezultātu. Asā aromāta vietā telpā ienāks patīkama, svaiga, pacilājoša smarža, kas uzlabos jūsu garastāvokli.
Uzglabājiet ķiplokus ar lauru lapu
Ķiploki ir lielisks papildinājums gandrīz jebkuram ēdienam, tāpēc virtuvē vienmēr vajadzētu būt vismaz pāris galviņām. Un, lai tie ilgāk saglabātos svaigi, tie ir pareizi jāuzglabā.
Ņemiet puslitra vai litra burku, atkarībā no tā, cik daudz dārzeņu esat iegādājies tirgū, un ievietojiet to traukā, pārmaiņus ar lauru lapu. Šādā veidā jūs vairākas reizes pagarināsiet ķiploku glabāšanas laiku. Lauru lapai piemīt antiseptiskas īpašības, kas ļauj novērst pelējuma parādīšanos uz galviņām.
Tevi noteikti interesēs
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām
- Pensionāre iemācīja, kā pareizi izvēlēties banānus – izrādās, daudzi kļūdās, nepamanot vienu detaļu
- Istabas sildīšanas veids, kas ziemā var ievērojami palielināt jūsu elektrības rēķinus
- No 9. novembra trīs zodiaka zīmēm dzīve sāks mainīties uz labo pusi
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)
- Mana omīte bija izlēmusi atrast darbu – viņai izteica piedāvājumu, bet beigu beigās ne darba, ne naudas









