Nekas nav labāks par šķēlīti citrona vai laima, lai padarītu tavu džinu ar toniku īpaši baudāmu. Vai vodku ar kolu. Vai tekilas šotu. Vai pat tikai glāzi auksta, gāzēta ūdens vai cita bezalkoholiska dzēriena.
Iepriekš sagrieztas augļu šķēlītes bāros ir standarts, tāpēc neviens parasti ne mirkli neaizdomājas par tām, pirms lūdz tās ielikt savā dzērienā vai arī saņem jau gatavu kokteili, kurā auglis ielikts bez jautāšanas.
Tomēr, kā izrādās, šie nelielie augļu gabaliņi var nodarīt tev vairāk kaitējuma, nekā tu līdz šim būsi iedomājies.
Lasi vēl: Alkoholiskie dzērieni, kas praktiski garantēs paģiras – šo der iegaumēt!
Lai uzzinātu, kā, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Kad vīrs pēc 35 laulības gadiem aizgāja pie citas… 5 lietas, ko es sapratu par sevi un dzīviby Rinalds Bergmanis
- 13 iemesli, kāpēc jūs pat braucot var apturēt likumsargi – kā izvairīties no problēmām uz ceļaby Sandra Vīgante
- Vāru burkānus kopā ar āboliem un atklāju neparastu garšu kombinācijuby Rinalds Bergmanis