Nekas nav labāks par šķēlīti citrona vai laima, lai padarītu tavu džinu ar toniku īpaši baudāmu. Vai vodku ar kolu. Vai tekilas šotu. Vai pat tikai glāzi auksta, gāzēta ūdens vai cita bezalkoholiska dzēriena.
Iepriekš sagrieztas augļu šķēlītes bāros ir standarts, tāpēc neviens parasti ne mirkli neaizdomājas par tām, pirms lūdz tās ielikt savā dzērienā vai arī saņem jau gatavu kokteili, kurā auglis ielikts bez jautāšanas.
Tomēr, kā izrādās, šie nelielie augļu gabaliņi var nodarīt tev vairāk kaitējuma, nekā tu līdz šim būsi iedomājies.
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Alkoholiskie dzērieni, kas praktiski garantēs paģiras – šo der iegaumēt!
Lai uzzinātu, kā, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Šefpavāra recepte – “vasaras hits”: šī zupiņa garšo kā restorānā, bet produktus vajag visvienkāršākosby Laura Andersone
- Reperis Ozols “pieķerts” ar visu apģērbu, peldoties Ventas Rumbā Kuldīgā (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Neviens nepateiks, cik jums gadu: 5 modes knifi dāmām pēc 50+by Rinalds Bergmanis