Kāpēc veiksmīgi cilvēki izvēlas kafiju ar kanēli ceturtdienu rītos

Šodien ar gardo kafiju ik dienu sevi priecē gandrīz puse pasaules iedzīvotāju! Daudziem cilvēkiem kafijas garša un smarža ir īsts baudījums, savukārt citi atzīstas, ka bez kafijas pat nevar kvalitatīvi uzsākt dienu.

Ir pat tādi, kas kafiju izmanto saviem īpašajiem nolūkiem. Tomēr tikai nedaudzi cilvēki apzinās, ka šo smaržīgo dzērienu var izmantot arī iknedēļas darbos, gūstot papildu labumu no vienkāršas kafijas ar kanēli!

Kafija ar kanēli kā „veiksmes” dzēriens

Lietas būtība

Kā jau zināms, katrai nedēļas dienai ir savi notikumi un īpatnības. Tādējādi, lai veiksmīgi uzsāktu jebkuru lielu projektu, zinošam cilvēkam ir jāizvērtē arī jaunā projekta sākšanas diena, ņemot vērā tās potenciālo ietekmi.

Piemēram, jaunu pazīņu veidošana vislabāk izdodas trešdienās, jo šī diena ir saistīta ar Merkūra atbildības sfēru. Merkūrs, kā zināms, ietekmē komunikāciju un attiecības starp cilvēkiem.

Ceturtdiena rit Jupitera jurisdikcijā, kas ir augstāko zinību pārzinis. Jupiters atbild par cilvēka labklājību un veiksmi, tādēļ zinoši cilvēki cenšas veikt svarīgas darbības tieši šajā dienā. Jupitera ietekmētajām ceremonijām, kas vērstas uz veiksmi, ir lielākas iespējas piepildīties!

Rīcības ar raženu vēsturi

Ja skatāmies no globālā viedokļa, ceturtdiena ir diena, kad koncentrēties uz finanšu un materiālajiem resursiem. Tādēļ, ja kādam ir vēlme veikt rituālu materiālo resursu piesaistīšanai no Visuma, tad vislabāk to darīt tieši ceturtdienā.

Detalizēts skaidrojums ir būtisks, kā arī jānorāda, kādas vēl darbības jāveic ceturtdienā.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment