Kāpēc veiksmīgi cilvēki izvēlas kafiju ar kanēli ceturtdienu rītos

 

Pirmos šādus rituālus cilvēki sāka veikt jau pagājušā gada vidū, taču kopš tā laika filozofija ir ievērojami attīstījusies!

Jau sen cilvēki ir atmetuši lielos, bagātos un laika ietilpīgās darbības. Mūsdienīgais materiālo piesaistīšanas veids ir vienkāršs un pieejams katrai mājsaimniecei. Viss, ko tev vajadzēs – pusstunda laika un tasīte pašdarinātas labas kafijas.

Tieša instrukcija

Cilvēki necenšas dot konkrētus norādījumus par konkrēto izmantojamo kafiju. Vārīt dzērienu ieteikts tādā veidā, kāds vislabāk patīk tev. Vienīgais atgādinājums – tam jāpievieno kanēlis. Pavisam nedaudz, tikai ceturtdaļu tējkarotes uz tasīti.

Kad uzvārīji kafiju, pievieno tai kanēli, pēc tam sāc baudīt dzērienu. Paralēli iztēlojies, kā materiālās lietas ienāk tavā dzīvē un ko tu plāno darīt ar jauniegūtajiem resursiem. Vari arī izrunāt sekojošu lietu: „Kā kanēlis piepilda manu kafiju ar garšu, tā lai materiālais piepilda manu maku”.

Kafija ar kanēli kā „veiksmes” dzēriens palīdzēs palēnām. Bet visas lietas uzreiz sāks veikties labāk. Te nu šaubu nav. Bez tam, mierīga pusstunda no rīta gardās tases sabiedrībā pati par sevi jau ir īsts dārgums! Kaut vairāk tādu nodarbību būtu mūsu dzīvē!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment