Kāpēc viedtālruņos vairs nav radio

 

Vadu austiņu atteikums

Paskatieties ārpusē — reti kurš vairs izmanto vadu austiņas. Tagad jūs varat burtiski iegādāties bezvadu Bluetooth austiņas: vadi kļūst par pagātni. Un labai FM radio uztveršanai nepieciešama antena, kuras lomu spēlēja vadu austiņas. Maz ticams, ka FM radio viedtālrunī nākotnē būs tik populārs, ka ražotāji to aktīvi ieviesīs. Tāpat daudzi zīmoli jau atsakās no 3,5 mm austiņu pieslēgvietas, lai ietaupītu vietu ierīces iekšpusē.

Liela tiešsaistes radio staciju izvēle

Cik radio staciju varat “noķert” FM diapazonā? Nu, 20, varbūt 30. Un internetā ir vairāk nekā 2000 radiostaciju! Lietotājs var izvēlēties savai gaumei atbilstošu radio, lai gan, lai klausītos, viņam būs nepieciešama piekļuve internetam. Turklāt digitālais radio, izmantojot internetu, būs daudz labākas kvalitātes nekā analogais.

Jums arī jāapzinās, ka viedtālrunī iebūvētais FM uztvērējs, visticamāk, būs sliktāks nekā jebkurš pārnēsājamais uztvērējs (pat vislētākais), un ir maz ticams, ka jūs kaut ko dzirdēsiet lielā attālumā no pilsētas. Un lielpilsētas apstākļos vienmēr ir piekļuve tīklam.

Lasi vēl: Kas notiks, ja ēdīsies sapelējušu maizi

Taču tas nenozīmē, ka nav viedtālruņu ar radio – tie ir un vēl kādu laiku būs populāri.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment