“Kapēc vīrietim nav nepieciešamas sievietes”: bijušais kravas autovadītājs stāsta par savu pieredzi

Genādijam Sergejevam, 59 gadus vecam Daugavpils iedzīvotājam, ir bijusi daudzveidīga dzīve. Vairāk nekā 10 gadus viņš strādāja kā kravas automašīnas vadītājs, taču veselības problēmu dēļ nācās darbu pamest 50 gadu vecumā.

 

Genādijs pārcēlās uz laukiem, kur izveidoja darbnīcu un sāka ražot mēbeles. Viņam papildus ienākumi nāk no izīrētā pilsētas dzīvokļa. Genādijs ir pārliecināts, ka viņam nav nepieciešama laulība un viņš var dzīvot bez sievietes. Lūk, ko viņš pats par to raksta.

 

 

“Man ir bijušas divas laulības. Ar pirmo sievu mēs izšķīrāmies, pirms mums bija bērni. Bet ar otro sievu mums ir divi kopīgi bērni. Viņi ir jau pieauguši un mācās augstskolās – viens galvaspilsētā, otrs tepat Daugavpilī. Otrajā laulībā es dzīvoju 16 gadus, bet, kad bērni kļuva pieauguši, mēs ar sievu izšķīrāmies.”

Bērniem es palīdzu gan ar finansēm, gan padomiem, ar sievu uzturam normālas attiecības. Nesen es braucu viņai palīdzēt atvest virtuves mēbeles.

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

 

Kadreiz sieva pieminēja iespēju atkal būt kopā, bet esmu pret, jo mani vairāk neinteresē laulība…

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment