“Kapēc vīrietim nav nepieciešamas sievietes”: bijušais kravas autovadītājs stāsta par savu pieredzi

Es nevēlos teikt, ka esmu pārstājis viņu mīlēt, jo mēs joprojām esam tuvu cilvēki, bet vienkārši nevēlos dzīvot kopā ar viņu. Nesaskatu tajā jēgu.

 

Jūs varētu uzskatīt mani par egoistu, bet man personīgi laulība rada nepārtrauktu vajadzību pēc aktivitātēm, un daudzas no tām neattiecas uz jums personīgi.

 

 

Man nepatīk pielāgoties citu cilvēku gaumei ēdienā, mūzikā, filmās vai doties ciemos pie svešiem radiniekiem. Es nenosodu šādu uzvedību, vienkārši man šie pasākumi nedod prieku.

 

Es neesmu aktīvi meklējis jaunas attiecības. Esmu iepazinies ar vienu sievieti, kura ir gudra un finansiāli nodrošināta. Pāris reizes mēs tikāmies, bet pēc tam viņa sāka uzdot prasības, piemēram, gribēja, lai es pavadītu brīvdienas kopā ar viņu.

 

 

Bet es nevaru piekāpties, jo man ir darbs, un šķiet, ka man tas ir interesantāks nekā brīvdienas ar sievieti.

Savās domās es sapratu, ka man bez sievietes ir labāk. Es varu pagatavot sev ēdienu, iztīrīt drēbes un sakopt māju pats, bet runāt daudz es nemīlu. Man ir darbs, un tas man patīk.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Kamēr ir iespēja, es vēlos pilnveidot savas prasmes darbā ar koku, bet attiecības man šķiet neobligātas. Es nevēlos tiem pievērst savu uzmanību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment