Kāpēc Visums mums atsūta mājas mīluļus un ko nozīmē, ja kaķis negaidīti ierodas tavā miteklī

Pastāv viedoklis, ka kaķi ir kā Harija Potera burvju nūjiņa. Viņi paši izvēlas saimniekus. Šeit mēs runājam par situāciju, kad cilvēks nav plānojis ieviest mājas mīluli, bet spalvainais gudrinieks lēmis pa savam un izgudrojis satikt savu nākamo saimnieku pie viņa namdurvīm.

Kāpēc kaķis ierodas pie tevis mājās? Noskaidrosim, ko par to saka mistiķi un ko vēsta tautas ticējumi.

Kāpēc kaķis vai suns ierodas tavās mājās

Kāpēc Visums mums atsūta suņus un kaķus? Ezotēriķi to skaidro šādi. Dzīvnieki ir tievs pavediens, kas mūs saista ar dabu. Kad cilvēks izveidoja civilizāciju, viņš kļuva lepns.

Nolēma, ka uzvarējis dabu. Taču patiesībā mūsu saknes nav zudušas. Bet četrkājainie viesi mūsu mājās palīdz stiprināt šo svēto saikni.

Kaķi un suņi ienāk mūsu dzīvē kā skolotāji. Svarīgi ir ne tikai izglītot un apmācīt “mazākos brāļus”, bet arī apgūt no viņiem sirsnību, uzticību un dabiskumu. Astainais kompanjons nekad nenodos savu saimnieku.

Nodevība ir “divkājaino” īpašība. Lai kas ar tevi notiktu, četrkājainais draugs būs tev līdzās līdz pat sava mūža beigām.

Saziņa ar mājdzīvniekiem attīra mūsu dvēseli. Sabiedrība rada uz mums spēcīgu ietekmi. Dzīvojot starp ļauniem, savtīgiem un mantkārīgiem cilvēkiem, mēs vienmēr esam piesātināti ar šīm īpašībām, gluži kā svaigs gurķis marinētu gurķu burkā.

Aveņu ievārījumu gatavoju tikai tā: 4 viltībiņas, kā saglabāt svaigu garšu, smaržu, krāsu un formu. Dalos ar “slinko” metodi

Savukārt murrātāji un bobīši palīdz saglabāt kontaktu ar dzīves tīro enerģiju.

Arī mūsu ķermenis dziedinās, kontaktējoties ar dzīvniekiem. Tie zina, kā dziedināt: viņi paņem sev mūsu kaites un negatīvo enerģiju, aizgaiņā nepatikšanas. Tāpēc mājdzīvniekiem tik ļoti vajadzīga mūsu mīlestība.

Caur pūkaino dzīvnieciņu ar cilvēku runā augstākā aizgādība – tā, kas labu atdara ar labu, bet mīlestību ar mīlestību. Visumam ir vienalga, kādā ķermenī atrodas tā bērns – cilvēka, kaķa vai zieda. Visums pret visiem izturas vienādi.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu Kāpēc kaķis atnāk uz tavu mājokli un neiet prom

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment