Kāpēc Visums mums atsūta mājas mīluļus un ko nozīmē, ja kaķis negaidīti ierodas tavā miteklī

Kāpēc kaķis atnāk uz tavu mājokli un neiet prom

Ko tautas ticējumi vēsta par šo pūkaino viesi? Kaķis nes sev līdzi labklājību, veiksmi un laimi. Viņš atnāk, lai novērstu nepatikšanas tavā dzīvē. Murrātāju nekādā gadījumā nedrīkst padzīt.

Pabaro un padzirdi negaidīto viesi. Ja iespējams, paņem kaķi pie sevis. Tad viņš kļūs par tavu talismanu, un mājās vienmēr būs nauda un valdīs labklājība.

Kad uzņem kaķi savā miteklī, esi pret to maigs un gādīgs. Ticējumi sola septiņus neveiksmes gadus tiem, kas dzīvnieciņu pārmet pāri slieksnim vai rupji izturas pret to.

Tāpēc labāk ir parūpēties par astaino draugu vai atrast viņam gādīgus saimniekus. Bet vispirms pārliecinies, ka pūkainītis nav apmaldījies un pazaudējis savus saimniekus.

Tiek uzskatīts, ka kaķi ir vēstneši no citas pasaules. Bet nebaidies. Mistiķi uzskata, ka viņu veidolā mājā ierodas aizsaulē aizgājuša tuvinieka gars.

Vai arī kaķis spēlē mierinoša vēstneša lomu. Šā dzīvnieka ierašanās sērojošajai ģimenei vēsta, ka aizgājēja dvēsele ir atradusi mieru.
Ja kaķis ierodas tavās mājās un pēc tam aizbēg, tas nozīmē, ka viņš no tavas mājas atvairījis lielu nelaimi.

Bet, ja četrkājainais viesis pieklīst vecāka gadagājuma pārim, tas liecina, ka viņu bērni drīz svinēs kāzas.

Par kādām dzīves pārmaiņām liecina kaķa kažoka krāsa

Kaķa kažokādas krāsa var liecināt, ka mājās drīzumā ienāks jauns iemītnieks.

Melns kaķis, kas apvīts ar mistiskām spējām, atvaira nelaimes un postu. Bet, ja uz viņa kažoka ir balti plankumi, īpašnieks saņems algas pieaugumu vai kāps pa karjeras kāpnēm.

Baltie kaķi sola panākumus, priecīgus notikumus un bagātību. Baltais kažoks padara šādus dzīvniekus par labākajiem dziedniekiem. Tev tikai jāapguļas blakus baltajam pūkainītim uz 10–15 minūtēm, un viss nogurums pazudīs.

Lasi vēl: Aveņu ievārījumu gatavoju tikai tā: 4 viltībiņas, kā saglabāt svaigu garšu, smaržu, krāsu un formu. Dalos ar “slinko” metodi

Ruds kaķis iezīmē melnās svītras galu tavā dzīvē. Ar viņu mājās ienāk laime, prieks, labi draugi un materiālā labklājība. Ruda kažoka īpašnieks ir arī labākais talismans pret zagļiem.

Pelēks kaķis labi jūt pie tevis atnākuša viesa nodomus. Ja murrātājs šņāc uz cilvēku, bēg no viņa vai mēģina uzbrukt, tas nozīmē, ka viņam ir nelāgi nodomi.

Bet trīskrāsu kaķis ir mīlestības vēstnesis. Uzņem šo viesi savās mājās, jo tad tu drīzumā atradīsi savu otro pusīti. Savukārt – ja laulāto starpā valda nesaskaņas, daudzkrāsains murrātājs atjaunos attiecībās labklājību, siltumu un mīlestību.

Tagad tu zini, kāpēc kaķis atnāk uz tavu mājokli. Viņš nekad neizvēlēsies sliktu cilvēku par savu saimnieku. Tāpēc, ja pie tavām durvīm glaužas kaķis, nedzen viņu prom – viņš tev noteikti nesīs laimi!

Bet kā tu iepazinies ar savu kaķi? Kurš kuru izvēlējās? Lūdzu, pastāsti komentāros, atzīmē šo rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos!

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment