Sākam gatavot!
Ņemam 300 gramus svaigu kāpostu un sagriežam plānās šķēlītēs.
Tad pārliekam kāpostus bļodā. Pievienojam tiem olas, sāli un miltus.
Visu kārtīgi samaisām. Pēc vēlēšanās garšai varam pievienot nedaudz maltu melno piparu.
Smalki sagriežam zaļos lociņus, var papildināt ar svaigām dillēm. Pievienojam šo zaļo maisījumu bļodā ar kāpostiem.
Cepampannā ielejam nedaudz augu eļļas, pievienojam kāpostu maisījumu, vienmērīgi izlīdzinot to. Ja ir vēlēšanās, virsū var uzkaisīt sezama sēkliņas.
Lasi arī: Novembrī obligāti veiciet šo lietu ar begonijām: citādi tās nepārziemos
Lasi arī: Izrādās, mēs kartupeļu biezeni gatavojām nepareizi – eksperts brīdina par nopietnām kļūdām
Uzliekam pannai vāku, uz lēnas uguns sutinām apmēram 10 minūtes.
Pēc tam uzmanīgi apgriežam plāceni otrādi, izmantojot šķīvi, un turpinām gatavot vēl 10 minūtes zem vāka.
Gatavo plāceni pārliekam uz šķīvja un sagriežam porcijās. Tas lieliski saglabā savu formu.
Lasi arī: Lūk, ko nozīmē īpaša saikne: dvīņu māsas dzemdēja bērnus ar 23 stundu intervālu!
Plācenis izrādās neticami garšīgs: kāposti izcepas mīksti. Šo ēdienu var pasniegt ar skābo krējumu, bet tas izdodas izcils arī bez tā. Piemērots gan brokastīm, gan vakariņām vai kā uzkodas.
Izmēģini arī tu šo neparasto un burvīgo recepti, galvojam – tev ies pie dūšas. Būsim gandarīti, ja padalīsies ar recepti sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Likumsargs paskaidroja, kuri autovadītāji uz ceļa vienmēr piesaista ceļu ekipāžas uzmanību
- Atraktīvā Gundega Skudriņa parāda, cik ekskluzīvu dāvanu viņa saņēma savā 50. dzimšanas dienā (+ VIDEO)
- Mīloši, uzticami un stabili: šo 5 Zvaigžņu zīmju vīrieši ir vislabākie vīri un tēti
- Meteorologs un laika ziņu apskatnieks, izteica trīs iespējamos ziemas 2025-2026 scenārijus un pastāstīja, cik patiesas mūsdienās ir tautas zīmes
- Kāpēc gaļa cepeškrāsnī izžūst un kā no tā izvairīties: ceļvedis sulīgam rezultātam
- Kāpēc sievietei ir labāk un vieglāk dzīvot bez vīrieša: 4 Tatjanas Ustinovas citāti














