Cepšanas pannā ielej nedaudz augu eļļas, izklāj kāpostu maisījumu un vienmērīgā kārtā sadala pa apakšu. Ja vēlaties, virsū varat apkaisīt sezama sēklas.
Pārklāj ar vāku, uzliek uz uguns un cep uz lēnas uguns apmēram 10 minūtes.
Izmantojot šķīvi, apgriež uz otru pusi un cep vēl 10 minūtes.
Gatavo plātsmaizi pārliek uz šķīvja. Sagriež porcijās, ļoti labi saglabā formu.
Lasi vēl: Zvaigznes dāvās viņiem nebijušu laimi: nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kurām marta pašā sākumā sāks veidoties balta svītra – lūk, kam gatavoties
Plātsmaize sanāca ļoti garšīga, kāposti labi apcepās un kļuva ļoti mīksti. Var pasniegt ar krējumu, bet ļoti garšīgi sanāk arī bez krējuma. Piemērots brokastīm, vakariņām vai uzkodas vietā.
Arī interesanti: Jaunā nedēļa izmainīs trīs zodiaka zīmju dzīvi. Zvaigznes viņiem sola vēl nebijušus panākumus
Tevi noteikti interesēs
- Es vairs neko neprasu – ne no bērniem, ne tuviniekiem: pastāstīšu, kāpēc tā ir labākby Rinalds Bergmanis
- “Tuvi draugi nav daudz…”: latviešu eksperte atklāj līdz šim nezināmas lietas par komponistu Raimondu Pauluby Laura Andersone
- Kāpēc virs spoguļa automašīnas salonā ir melni punktiņi: skaidroju vienkāršiem vārdiemby Rinalds Bergmanis