Cepšanas pannā ielej nedaudz augu eļļas, izklāj kāpostu maisījumu un vienmērīgā kārtā sadala pa apakšu. Ja vēlaties, virsū varat apkaisīt sezama sēklas.
Pārklāj ar vāku, uzliek uz uguns un cep uz lēnas uguns apmēram 10 minūtes.
Izmantojot šķīvi, apgriež uz otru pusi un cep vēl 10 minūtes.
Gatavo plātsmaizi pārliek uz šķīvja. Sagriež porcijās, ļoti labi saglabā formu.
Lasi vēl: Zvaigznes dāvās viņiem nebijušu laimi: nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kurām marta pašā sākumā sāks veidoties balta svītra – lūk, kam gatavoties
Plātsmaize sanāca ļoti garšīga, kāposti labi apcepās un kļuva ļoti mīksti. Var pasniegt ar krējumu, bet ļoti garšīgi sanāk arī bez krējuma. Piemērots brokastīm, vakariņām vai uzkodas vietā.