Pēc šādiem ceptiem kartupeļiem tevi noteikti apprecēs: 7 garšīga ēdiena gatavošanas nianses

Pavāri, gatavojot ceptus kartupeļus, ievēro vairāk nekā duci noteikumu. Tieši tāpēc tie izdodas dievišķīgi.

Cepti kartupeļi – viens no vienkāršākajiem ēdieniem, ko daudzi cilvēki dievina jau kopš bērnības. Lai iegūtu gardus kartupeļus, ir jāzina vienkāršas nianses. Tādas ir tikai septiņas.

Kartupeļi jāsagriež vienādās šķēlītēs, lai tos vienmērīgi apceptu. Gatavošanas procesu var paātrināt, ja uz dažām minūtēm tos patur verdošā ūdenī.

Zeltainu garozu piešķir milti, tiem pannā jābūt ļoti maz. Lai kartupeļi nesaliptu un ātrāk izceptos, beigās tos sāliet.

Lai ēdiens būtu kraukšķīgs, visas piedevas (sīpolus, sēnes, gaļu) gatavo atsevišķi. Vienmēr cep uz vidējas uguns.

Ja vēlaties, lai ēdiens būtu garšīgs un skaists, nežēlojiet eļļu. Nekad nesūtiet kartupeļu gabaliņus uz aukstas pannas.

Lasi vēl: Kā pagatavot karameli: seši padomi

Lasi arī: Kuram pirkstam jāvelk gredzens, lai pievilinātu veiksmi, mīlestību un labklājību?

Pannai obligāti jābūt ar biezu dibenu. Lai kartupeļi ceptos, nevis sautētos, tos nevajag pārāk daudz sakraut kaudzē.

Kartupeļus samaisiet tikai divas vai trīs reizes. Tas nav jādara uzreiz, kad tos liekat uz pannas, citādi nebūs garozas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment