Kāpostu salātus ar “rozīnēm” izmēģināju kafejnīcā bez etiķa un cukura. Tagad es to regulāri gatavoju mājās

Šie ir ļoti veiksmīgi kāpostu salāti bez etiķa un cukura. Esmu pārliecināts, ka daudzi no jums nav mēģinājuši šo sastāvdaļu kombināciju. Es biju pārsteigts, cik tas bija garšīgi!

Kādu dienu visa mūsu ģimene devās  apciemot manu labāko draugu. Pastaigājoties pa pilsētu, piestājām pusdienās vienā no kafejnīcām. Pamatēdienam pasūtīju kāpostu salātus, kuru recepti steidzos padalīties ar jums. Šie salāti  mani iekaroja.

Pārejam pie gatavošanas:

1. Jaunos kāpostus smalki sagriež un pārliek salātu bļodā. Tad pievienoju sāli un maltus melnos piparus.

2. Tālāk ar tīrām rokām sasmalcinu kāpostus, lai tie kļūst maigāki un sulīgāki.

4.Pēc tam salātiem pievieno sasmalcinātu ķiploku.

Lasi vēl: Kā mēs aizmirsām par struteņu priekšrocībām. Augs, kas pasargā mūsu stādījumus no kukaiņu kaitēkļiem.

(Ķiploku nedrīkst būt par daudz, lai ar savu garšu nepārslogotu galvenās sastāvdaļas).

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment