Pagatavošana:
Lai pagatavotu kāpostu salātus, sagrieziet kāpostus plānās strēmelēs.
Rupji sarīvējiet burkānus (vai sagrieziet tos salmiņos) un sagrieziet sīpolu ne pārāk plānās ripiņās. Salieciet visu kopā lielā bļodā.
VIDEO:
Lasi vēl: Kā pagatavot pasakaini gardus kartupelīšus Bombejas stilā
Atsevišķi citā bļodā sajauc majonēzi, sinepes, etiķi, cukuru, sāli un piparus līdz gludai, viendabīgai masai.
Aplejiet dārzeņus ar sagatavoto mērci, labi samaisiet un atstājiet ledusskapī uz pusdienām, lai salāti labi iesūktos ar mērci.
Tevi noteikti interesēs
- Logi vienmēr paliks sausi un bez pelējuma, ja ik rītu veiksi tikai vienu vienkāršu darbību
- Gardākās un gaisīgākās ķirbju pankūciņas, ko esmu ēdusi – rudenī tās gatavoju katru nedēļu, un visa ģimene lūdz vēl
- “Manai mammai bija tāds pats,” — teica Rīgas oficiante, paskatoties uz miljonāra gredzenu: stāstu, ko viņš atbildēja
- Kāpēc rozā lasis pēc atkausēšanas zaudē struktūru: stāsta pieredzējis zvejnieks no Alūksnes
- 3 Ķīniešu zodiaka zīmes visu nedēļu, sākot ar 17. novembri, piesaista veiksmi un dziļu mīlestību
- “Es varētu būt Siksnulis!”: latviešu talantīgais dziedātājs “ieknābj” dažiem populāriem latviešu mūziķiem (+ VIDEO)









