Karaliskās vakariņas ar ananasiem – ietaupi laiku, nav jāstāv pie plīts

Ne vienmēr varu stāvēt pie plīts, tāpēc izvēlējos sev citu gatavošanas režīmu – cepeškrāsni vai multikukuri. Un es ar prieku un lepnumu varu teikt – manas super vakariņas ar ananasiem patiks visiem! Kopumā mana ģimene iesaka šo ēdienu, pagatavojiet to, jūs nenožēlosiet!

 

Sastāvdaļas:

Vistas fileja (krūtiņa) – 2 gab;

svaigi kartupeļi (mazi bumbuļi) – 4-5 gab;

vidēja lieluma sīpols – 1 gab;

konservēti ananasi – 200 grami;

siers (piemērots beršanai) – 100 gr;

mājās gatavota vai veikalā nopērkamā majonēze vai svaigs skābais krējums – 3-4 ēd.k.;

augu eļļa – 20 g;

garšvielas (pipari un sāls) – pēc garšas.

 

 

 

Soli pa solim gatavošanas gaita:

Sagrieziet fileju nelielos gabaliņos.

Sagrieziet arī sīpolus.

Kartupeļus sagrieziet ripiņās.

Trauku, kurā tiks gatavota vistas gaļa, bagātīgi ietaukot ar eļļu – ērtāk to darīt ar otu.

Pirmais slānis – vistas gaļa, kas ir sālīta un piparota.

Virspusē – sīpoli.

Un tad izklāj kartupeļus. Un tad izklāj kartupeļus.

Sālīt pēc garšas.

Apsmērē ar skābo krējumu vai majonēzi.

Liek cepeškrāsnī uz stundu.

Tikmēr sasmalcina konservētus ananāsus un sarīvē sieru.

Apkaisiet mūsu sagatavoto ēdienu ar ananāsiem un sieru.

Un – kā jau, iespējams, nojautāt, ielieciet to atpakaļ cepeškrāsnī uz piecām līdz septiņām minūtēm.

Sulīgi, spilgti, skaisti! Vienkārši izcili! Ļoti izdevies ēdiens, garša vienkārši pārsteidzoša!

Leave a Comment