Formu, kurā tiks gatavota vistas gaļa, bagātīgi ietauko ar eļļu – ērtāk to izdarīt ar otu.
Pirmā kārta ir vistas gaļa, kas ir sālīta un piparota.
Virspusē – sīpolus.
Tad kārto kartupeļus.
Sāls (pēc garšas)
Apsmērē ar skābo krējumu vai majonēzi.
Liekam cepeškrāsnī uz stundu.
Tikmēr sagriež konservētus ananāsus un sarīvē sieru.
Sagatavoto ēdienu pārkaisa ar ananāsiem un sieru.
Un – kā jūs jau droši vien nojautāt – ielieciet to atpakaļ cepeškrāsnī uz piecām līdz septiņām minūtēm.
Sulīgi, spilgti, skaisti! Tas ir lieliski! Ļoti veiksmīgs ēdiens, garša ir apbrīnojama!
Sastāvdaļas:
Vistas fileja (krūtiņa) – 2 gab;
neapstrādāti kartupeļi (mazi bumbuļi) – 4-5 gab;
vidēja lieluma sīpols – 1 gab;
konservēti ananasi – 200 grami;
siers (piemērots beršanai) – 100 gr;
mājās vai veikalā gatavota majonēze vai svaiga skāba krējuma – 3-4 ēd.k. litri;
augu eļļa – 20 g;
garšvielas (pipari un sāls) – pēc garšas.
Video (krievu valodā):
Labu apetīti
Tevi noteikti interesēs
- Kādu šķirņu suņi jums ir vispiemērotākie saskaņā ar Ķīniešu horoskopa zīmi
- Lielveikalā eju rindā tikai kreisajā pusē un izvairos no pašapkalpošanās kasēm: stāstu kāpēc tas ir svarīgi
- ”Par āra aktivitātēm būs jāaizmirst”: sinoptiķi atklāj tuvāko dienu laika prognozi
- Atdevu draudzenei Karīnai pusi no savām drēbēm; “paldies” vietā saņēmu vien pārmetumus
- “Sākot ar šo mēnesi, mums ir atsevišķi budžeti,” Māris teica, noliekot malā savu krūzi ar neizdzerto kafiju
- Santa iestrēga deviņstāvu mājas liftā ar izskatīgu puisi; tajā dienā ilgi nēsātā maska nokrita un viņa atrada savu dvēseles radinieku












