Formu, kurā tiks gatavota vistas gaļa, bagātīgi ietauko ar eļļu – ērtāk to izdarīt ar otu.
Pirmā kārta ir vistas gaļa, kas ir sālīta un piparota.
Virspusē – sīpolus.
Tad kārto kartupeļus.
Sāls (pēc garšas)
Apsmērē ar skābo krējumu vai majonēzi.
Liekam cepeškrāsnī uz stundu.
Tikmēr sagriež konservētus ananāsus un sarīvē sieru.
Sagatavoto ēdienu pārkaisa ar ananāsiem un sieru.
Un – kā jūs jau droši vien nojautāt – ielieciet to atpakaļ cepeškrāsnī uz piecām līdz septiņām minūtēm.
Sulīgi, spilgti, skaisti! Tas ir lieliski! Ļoti veiksmīgs ēdiens, garša ir apbrīnojama!
Sastāvdaļas:
Vistas fileja (krūtiņa) – 2 gab;
neapstrādāti kartupeļi (mazi bumbuļi) – 4-5 gab;
vidēja lieluma sīpols – 1 gab;
konservēti ananasi – 200 grami;
siers (piemērots beršanai) – 100 gr;
mājās vai veikalā gatavota majonēze vai svaiga skāba krējuma – 3-4 ēd.k. litri;
augu eļļa – 20 g;
garšvielas (pipari un sāls) – pēc garšas.
Video (krievu valodā):
Labu apetīti
Tevi noteikti interesēs
- Kad eju ciemos, 5 minūtēs varu pateikt, vai saimniece ir laba vai nē – skatos tikai uz trim lietām
- Viņa pēkšņi aizgāja — kāpēc sievietes reizēm tā rīkojas
- Kāpēc patiesībā lielveikalos Lidl, Maxima bieži strādā tikai viena vai divas kases un ko viņi no tā iegūst
- Šādu ziemu vēl nebūsim redzējuši: ko sagaidīt no 1. decembra – sinoptiķi snieguši vilšanās pilnu prognozi
- Amerikānis pārcēlās uz Latviju un nespēja saprast, kāpēc latvieši ir tik ļoti apsēsti ar saviem auto – tagad viņš zina atbildi
- Sākumā Renārs man šķita gluži vai ideālais vīrietis, bet pēc tam, kad viņš mani bildināja, viss ļoti strauji mainījās











