Karaliskie kartupeļu salāti, kas iekaros teju ikviena vīrieša sirdi; Palutiniet savu ģimeni ar šo gardumu – visi būs sajūsmā!

Šie kartupeļu salāti ir kaut kas cits – izcili gardi un apburs ikvienu ģimenes locekli. Bet nezinu kāpēc, šie salāti tieši visvairāk garšo mūsu dzimtas vīriešiem. 

Kartupeļiem ir maiga un neitrāla garša, kas labi sader ar dažādām sastāvdaļām un garšvielām. Salātos tie darbojas kā pamats, kas absorbē citu sastāvdaļu garšas, radot harmonisku un līdzsvarotu ēdienu.

Kartupeļi ir barojoši un satur daudz cietes, kas padara salātus sātīgus un piešķir tiem patīkamu tekstūru. Tas ir īpaši pievilcīgi, ja vēlas paēst sātīgi, bet ne pārāk smagi.

Lasi arī: Lūdzu, neliec kaķa bļodiņu šajās vietās: speciālists atklāj, kādēļ rūpīgi ir jāizvērtē bļodiņas likšanas vieta

Dāmas, ieprieciniet savus vīriešus, pagatavojot izcilus kartupeļu salātus! Tam nav jābūt tikai par godu dzimšanas dienai – gardas maltītes pagatavošana arī ikdienā ir lielisks veids, kā izrādīt rūpes un mīlestību pret savu otro pusīti.

Galu galā, kas gan var būt patīkamāk par sātīgu un gardu komplimentu no mīļotās sievietes?

 

Karaliskie kartupeļu salāti divās versijās

Saskaņā ar pirmo variantu sīki sagrieztus kartupeļus salātiem izcepam cepeškrāsnī, otrajā – novārām. Abos variantos gatavošana ir ļoti viegla un ātra.

Brīnišķīgās garšas noslēpums ir kartupeļu piedevās. Pirmajā variantā izmantojam aromātisku bekonu, ko apcepam līdz tas kļūst kraukšķīgs, pievienojam pikantas sinepes un sasmalcinātu sīpolu.

Saskaņā ar otru variantu kartupeļiem pievienojam zaļos zirnīšus, kariju, dabīgo jogurtu un olas. Aromāts un garša ir vienreizēja!

 

Precīzas sastāvdaļas 4 porcijām abiem salātiem atradīsi raksta beigās!

 

Ķeramies klāt pagatavošanai!

1. salātu versijas pagatavošanas gaita:

Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 190°C. Sagatavojam nepieciešamās sastāvdaļas kartupeļu salātiem ar bekonu. Rūpīgi nomazgājam kartupeļus un nomizojam sīpolus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment