Karma atbilstoši dzimšanas gadam pastāsta par tavām likteņa īpatnībām

Meva 3

Pieaug ātrā tempā. Raksturs vienmēr ir neatkarīgs, jauns un optimistisks, šķiet, ka nekad nepaliek vecs. Ļoti dzīvespriecīgs un pozitīvs cilvēks, bet arī ļoti spītīgs. Ir grūti pieņemt apstākļus. Labākais vecums – no 34 līdz 38 gadiem. Domā tikai par vienu dienu. Uzkāpj uz daudziem grābekļiem. Ķermeņa uzbūve laba, spēcīgs un darbīgs, bet ir vājas kājas un problēmas ar nerviem.

Tendence attīstīties atkarībām, īpaši no narkotikām. Ja jūs aizraujaties un tas kļūs par ieradumu, tad tas būs uz visiem laikiem. Impulsīvs un tiešs cilvēks. Nauda slīd caur pirkstiem. Nemaz nav taupīgs. Darba ziņā ideālas ir tās sfēras, kurās iespējama pašizpausme: skolotājs, orators, rakstnieks, mūziķis.

Meva 4

Kopumā pozitīvs cilvēks, bet vājprātīgs un bailīgs. Pēc dabas neaizsargāts un ļoti labsirdīgs. Ideālais vecums ir līdz 38 gadiem. Ķermeņa uzbūve ir slaida, plata un liela piere. Pastāv liela iespēja inficēties ar dažādām slimībām. Elpošanas sistēma un zarnu trakts ir vāja. Šīs karmas sievietēm bieži ir problēmas ar dzimumorgāniem.

Ārēji skaisti cilvēki. Nobriest agrīnā vecumā.. Viņiem ir grūti izveidot noturīgas un ilgstošas ​​attiecības. Ģimenes izveidošana ir maz ticama. Viegli aptīt ap pirkstu, apzagt. Nauda un citi materiālie labumi nestāv ļoti ilgi. Kā darbības sfēra labvēlīgākas ir svētku organizēšana, saistība ar komunikāciju.

Meva 5

Neviennozīmīga persona.Gan labs, gan slikts. Gan pareizs, gan izvirtis. Gan mērķtiecīgs, gan slinks. 42 gadu vecumā sāksies sarežģijumi. Pašsaglabāšanās instinkts ir maksimāli attīstīts. Ķermeņa uzbūve ir spēcīga, un tas atbaida dažādas slimības. Iespēja slimot ar audzējiem,drudžiem, hipertoniju, problēmas ar zarnu traktu un asinīm.

Ir liela vajadzība pēc mīlestības. Tendence dominēt. Veiksme nav biežs sabiedrotais, bet ātri atgūstas no zaudējumiem. Tieksme uz azartspēlēm, kas var novest pie visa zaudēšanas. Šai personai vēlams vadošs amats. Tajā tā sevi pilnībā apzināsies.

LASI VĒL: Plēpis stāsta par pansionātā dzirdētajām un redzētajām šausmām

Meva 6

Intuitīvi labi attīstīts. Dabisks līderis un jaunieviesējs. Vienmēr izvirza augstus mērķus un iet uz tiem ar pārliecību. Apmierināts ar sevi, viņš šausmīgi baidās no neveiksmes. Labs vecums ir 40 gadi. Ķermeņa uzbūve slaida un stūraina. Ātri apstrādā lietas, kas var izraisīt nervu sabrukumu. Biežas galvassāpes. Plaušu, kaulu un sirds problēmas ir izplatītas.

Attiecībās patīk būt dominējošam, kā arī pakļauties. Labi komunicē ar naudu. Ātri nopelna un tērē mērķtiecīgi. Veiksme nav biežs viesis. Labi prot būt tirgotājs, skolotājs, orators un sludinātājs.

Meva 7

 

Pēc būtības ir optimists un nesavaldīgs emocijās. Prot pārliecināt cilvēkus un runāt publikas priekšā. Lielisks manipulators. Kad nesaņem sev vēlamo uzmanību, viņš kļūst aizvainots un dusmīgs. Viņam raksturīga ļoti uzmanīga attieksme pret detaļām. Dzīve stabilizējas pēc 40 gadiem. Cilvēks nevar iegūt to, ko vēlas, jo nav pietiekami neatlaidīgs. Ķermeņa struktūra ir vāja, un var būt problēmas ar nerviem, dzimumorgāniem, nierēm un kuņģi.

 

Mīl brīvību. Rūpīgi izvēlas savu partneri. Lielisks jurists vai finanšu eksperts.

Meva 8

Ļoti pašpārliecināts, spītīgs. Ja viņam ir kādi uzskati, tos ir grūti mainīt. Konservatīvais bieži uzspiež citiem savu viedokli. No malas viņa šķiet ļoti mierīgs. Tomēr iekšēji viņa ir ļoti spēcīgs. Pēc dabas vilks ar augstu pašcieņu. Ķermenis liels un labā formā. Ateroskleroze, hipohondrija, problēmas ar mugurkaulu un nerviem.

Neizvēlīgs attiecībās, bet nomierināsies, kad izveidos ģimeni. Panākumi parasti rodas salīdzinoši agri, atkarībā no tā, cik daudz naudas ir pieejams. Viņa darbā izvēlas stabilitāti un drošību.

Meva 9

Ļoti emocionāls cilvēks. Dzīvo gaišu, bet bezjēdzīgu dzīvi. Neciešams un impulsīvs. Tieksme kritizēt visu sev apkārt. Sagaida pārāk daudz no apkārtējiem. Partneri mainās un pielāgojas kā cimdi. Ideālists, kurš dabiski nicina materiālos labumus. Sasniedzis vidējo vecumu, viņam sākas kritums. Visās sfērās. Spēcīgs, elastīgs cilvēks ar vidēju miesas būvi.Bieži mēdz būt sirds, acu, nervu slimības, bezmiegs.

Jūs zināt, kā savaldzināt no pirmā acu uzmetiena. Veiksme nav liela. Naudas nav maz vai daudz. Ir nepieciešami līdzekļi, bet maz uzstājīgi. Bieži strādā diplomātijas, aktiermākslas un mākslas jomā.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment