Tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads, un tas ir lielisks iemesls padomāt par ēdienkarti svinību galdam. Vēlos padalīties ar salātu recepti, kas jau kļuvusi par tradicionālu ēdienu mūsu ģimenes svētkos. Pāris gadu laikā šie salāti ir iekarojuši manu tuvinieku sirdis.
Sastāvdaļu kombinācija šķiet vienkārša, bet garša ir neticami laba! Izmēģini arī tu pagatavot šos salātus – nenožēlosi!
Sastāvdaļas veidnei ar diametru 18-19 centimetru:
350 grami liellopu gaļas;
250 grami šampinjonu;
160 grami sīpolu;
2 tomāti;
3 vārītas olas;
70-100 grami siera;
Sāls;
Melnie pipari;
1-2 tējkarotes sojas mērces;
30 grami sviesta;
Augu eļļa;
Majonēze.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Izskan nejaukas runas par Laimas Vaikules un Allas Pugačovas tuvo attiecību likteniby Laura Blūma
- Mana mīļākā kūka “Plombīrs” – bez cepšanas, maiga, īpaši garda un viegli pagatavojamaby Rinalds Bergmanis
- Atklāju, ar kādu šķīdumu apliet kāpostus – tagad gliemeži no tiem turas pa gabaluby Rinalds Bergmanis