Pagatavošana:
Vispirms viegli sālītā ūdenī izvārām liellopu gaļu, līdz tā ir mīksta. Gaļu atdzesējam tieši buljonā, tad tā kļūst īpaši garšīga.
Pannā apcepam sīpolus līdz tie kļūst zeltaini brūni, pievienojam sagrieztus šampinjonus un sautējam līdz gatavībai. Dažas minūtes pirms gatavošanas beigām pieliekam gabaliņu sviesta, pievienojam sāli, piparus un nedaudz sojas mērces.
Neaizmirsti pilnībā atdzesēt sēnes.
Atdzisušo liellopu gaļu sagriežam plānās strēmelītēs, izklājam veidnē pirmajā kārtā un izveidojam majonēzes režģi.
Ja tev nav īpašas formas, vari vienkārši salikt sastāvdaļas bļodā vienu virs otras.
Pēc tam izveidojam sēņu un sīpolu kārtu un pārklājam to ar plānu majonēzes kārtu.
Tomātus sagriežam nelielos kubiņos, pārkaisām ar sāli un pipariem, ļaujam notecēt liekajam šķidrumam un veidojam nākamo kārtu.
Salātu gatavošanu pabeidzam ar rīvēta siera un olu kārtām, starp kurām arī uzklājam majonēzi.
Nobeigumā varam uzklāt vēl vienu plānu majonēzes kārtu un salātus izrotāt ar ķiršu tomātiņiem, kas sagriezti uz pusēm.
Gatavos salātus liekam ledusskapī uz 1-2 stundām, lai ievelkas.
Salāti izskatās ļoti iespaidīgi un garšīgi. Esmu pārliecināta, ka tie garšos ikvienam!
Dārgo lasītāj, izmēģini arī tu pagatavot šos lieliskos salātus. Būsim arī pateicīgi, ja padalīsies ar šo recepti sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Lai gan daudzi autovadītāji Latvijā joprojām brauc ar šādu ”tūningu”, par to uz ceļa var ne tikai anulēt TA, bet arī piemērot sodu
- Atdevu draudzenei Karīnai pusi no savām drēbēm; “paldies” vietā saņēmu vien pārmetumus
- “Sākot ar šo mēnesi, mums ir atsevišķi budžeti,” Māris teica, noliekot malā savu krūzi ar neizdzerto kafiju
- Sinoptiķi nāk klajā ar jaunākajām prognozēm: no 12. decembra Latvijā laika apstākļi mainīsies
- Vakar 50 gadu vecumā aizsaulē devies izcils aktieris un mīlošs ģimenes cilvēks: ”Manam tēvam bija unikāla dvēsele”
- Nopirku Rīgas veikalā vīra mātei pa 400 eiro aproci, bet aiznesu to atpakaļ, kad noskaidrojās ko viņa dara ar mūsu dāvanām




















