Kartupeļu pankūkas bez rīvēšanas, miltiem un olām

Visgaršīgākās kartupeļu pankūkas. Agrāk kartupeļus vajadzēja rīvēt uz smalkās rīves, kas prasīja daudz laika un pūļu, bet šodien es jums pastāstīšu, kā šo procesu padarīt vieglāku.

Pankūkas, cepot eļļā, iegūst kraukšķīgu ārpusi, kamēr iekšpusē saglabājas mīkstas un sulīgas. Šis kontrasts starp kraukšķīgumu un maigumu padara tās ļoti baudāmas.

Kartupeļi vispaŗ ir dabiski garšīgi un viegli pieejami. Kad tie ir šādi sasmalcināti un viegli sālīti, to dabīgā garša kļūst izteiksmīgāka un pievilcīgāka.

Plus, šīs pankūkas var pielāgot pēc gaumes. Tās var pasniegt ar dažādām mērcēm, piemēram, krējumu, ābolu mērci vai sēņu mērci, kā arī pievienot dažādas piedevas, piemēram, sīpolus, ķiplokus vai garšaugus, lai uzlabotu garšu.

Kartupeļu pankūkām ir dabiska umami nots, kas pastiprina to garšu, padarot tās patīkami sāļas un apmierinošas. Man šis ēdiens asociējas ar mājās gatavotu ēdienu un komfortu. Tās ir siltas, sātīgas un rada patīkamas atmiņas, kas saistītas ar ģimenes maltītēm.

Un protams pats galvenais –  tās ir salīdzinoši vienkārši un ātri pagatavojamas, padarot tās par ērtu ēdienu ikdienas vai svētku maltītēm. Esmu pārliecināta, ka tagad jūs biežāk gatavosiet pankūkas, es arī dalīšos ar recepti ideālai pankūku mērcei.

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

GATAVOŠANAS METODE

Nomizo kartupeļus, mizotu kartupeļu svars 1 kg, un nomizo sīpolu, pateicoties sīpolu piedevai, kartupeļu mīkla neaptumšojās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment